Newsitamea.gr
NEWS FEED ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

Καρέ κουρέματα: 9 υπέροχες ιδέες που θα κάνουν κάθε γυναίκα άνω των 40 να δείχνει νεότερη από την ηλικία της-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Γυναίκες άνω των 40: Πολλές γυναίκες, οι οποίες έχουν υπερβεί τα σαράντα έτη, αναρωτιούνται πως να κάνουν τα μαλλιά τους.

Τα καρέ κουρέματα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Παρακάτω ακολουθεί η σχετική λίστα με τα καρέ κουρέματα.

Αναλυτικότερα:

Γυναίκες άνω των 40: Ακολουθούν εννιά υπέροχα καρέ κουρέματα

Μακρύ ίσιο καρέ: Τα μακριά καρέ μαλλιά είναι τέλεια για εσένα που αγαπάς το μάκρος στα μαλλιά σου. Είναι τέλεια για εσένα που δεν θέλεις να το αποχωριστείς. Διάλεξε ένα μάκρος που θα κολακεύει το πρόσωπο σου. Διάλεξε αυτό που θα σου προσφέρει την κομψή εικόνα που θέλεις.

Γυναίκες άνω των 40 – Ίσιο καρέ μεσαίου μήκους: Αν έχεις ίσια μαλλιά, επίλεξε ένα καρέ μεσαίου μήκους. Αυτό κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου και αναδεικνύει την θηλυκή αλλά και σικάτη πλευρά σου. Μπορείς να το επιλέξεις και να έχεις ένα ελαφρύ σπάσιμο στα μαλλιά σου, αφού αυτό το μάκρος θα σε βοηθήσει να μένεις πάντα καλοχτενισμένη.

Καρέ κοντό ίσιο κούρεμα: Αν αγαπάς το κοντό μάκρος στα μαλλιά και έχεις ίσια τρίχα, τότε αυτό το κούρεμα είναι τέλειο για εσένα. Φτάνει λίγο πιο κάτω από τα αυτιά και σου χαρίζει άνεση και κομψό look όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Γυναίκες άνω των 40: Κι άλλα υπέροχα καρέ κουρέματα

Ασύμμετρο καρέ: Για τις πιο μοντέρνες γυναίκες που αγαπάνε τα εκκεντρικά κουρέματα, ένα ασύμμετρο καρέ είναι τέλειο. Μπορείς να επιλέξεις ένα μάκρος που αγαπάς και να έχεις πιο κοντά μαλλιά στο πίσω μέρος και πιο μακριά μπροστά στο πρόσωπο σου σαν αφέλειες.

Γυναίκες άνω των 40 – Καρέ με μύτες: Το καρέ με μύτες κολακεύει κάθε γυναίκα και είναι τέλειο για εσένα που έχεις οβάλ ή μακρόστενο πρόσωπο. Κολακεύει απίστευτα τις γωνίες του προσώπου και σε γλυκαίνει με έναν όμορφο τρόπο.

Καρέ κούρεμα με φράντζα: Αν αγαπάς την φράντζα μπορείς να επιλέξεις ένα καρέ μεσαίου μήκους με αφέλειες και φράντζα που παραμένει πάντα μοντέρνο και γοητευτικό. Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου, ειδικά αν έχεις έντονες γωνίες που θέλεις να απαλύνεις.

Τα υπόλοιπα υπέροχα καρέ κουρέματα

Κοντό καρέ για σπαστά μαλλιά: Το κοντό καρέ είναι τέλειο για σπαστά μαλλιά, αφού μπορούν πολύ εύκολα να χτενιστούν και να είσαι έτοιμη και στην εντέλεια γρήγορα και απλά. Ιδανικά διάλεξε ένα πιο απλό κούρεμα χωρίς αφέλειες και ασυμμετρίες, που ταιριάζουν καλύτερα στα ίσια μαλλιά.

Φιλαριστά καρέ μαλλιά: Τα φιλαριστά μαλλιά ενδείκνυνται για γυναίκες που ψάχνουν ένα χτένισμα με όγκο που θα χαρίσει φινέτσα στο look τους. Είναι διαχρονικό και ταιριάζει τέλεια στα ίσια μαλλιά.

Κοντό καρέ με αφέλειες: Ένα κοντό καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα ή αφέλειες είναι τέλειο για να αγκαλιάζει τις γωνίες του προσώπου σου και να σου χαρίσει ένα νεανικό και όμορφο στυλ. Επίλεξε το σε ίσια μαλλιά και απόκτησε ένα από τα πιο μοντέρνα κουρέματα για φέτος.

 

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika