Newsitamea.gr
NEWS FEED ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

12χρονο αγόρι δημιούργησε αναπηρική καρέκλα με κομμάτια Lego για σκύλο με αναπηρία-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

12χρονο αγόρι δημιούργησε αναπηρική καρέκλα με κομμάτια Lego για σκύλο με αναπηρία

Η Gracie εγκαταλείφθηκε λόγω της αναπηρίας της, αλλά οι καλοί άνθρωποι αποφάσισαν να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής της και ένα αγόρι ηλικίας 12 ετών δημιούργησε μια αναπηρική πολυθρόνα με κομμάτια lego για να την βοηθήσει με την κινητικότητα της.

Η οικογένεια του Gracie την άφησε στο δρόμο δύο ημέρες μετά τη γέννησή της σαν να ήταν ένα ελαττωματικό παιχνίδι, επειδή δεν είχε τα μπροστινά πόδια της. Ευτυχώς συναντήθηκε με τους σωστούς ανθρώπους και της προσέφεραν μια αναπηρική πολυθρόνα από κομμάτια lego, αλλάζοντας εντελώς την ποιότητα της ζωής της.

Αφού εγκαταλείφθηκε, το ίδρυμα Mostly Mutts την φροντίζει και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρικό ιατρείο.

Εκείνη τη στιγμή η Gracie δεν είχε τρίχωμα γύρω από τα μάτια του, και τα σκουλήκια σέρνονταν πάνω της, χωρίς αμφιβολία ότι ήταν σε τρομερά άσχημη κατάσταση, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν πολεμιστής.

Το σκυλί υιοθετήθηκε από την οικογένεια Turney, οι οποίοι έχουν επίσης στη φροντίδα τους ένα παράλυτο κουτάβι και ένα άλλο κουτάβι που στερείται κάποιου τμήματος του σώματος του.

Η οικογένεια ανησυχούσε για την κινητικότητα της Gracie, δεδομένου ότι ήταν ένα ταχέως αναπτυσσόμενο κουτάβι και δεν ήταν βολικό να αγοράσει μια αναπηρική πολυθρόνα που θα σταματούσε να την χρησιμοποιεί σε λίγες εβδομάδες.

Ευτυχώς, ο Dylan, ένας 12χρονος εθελοντής, είχε την υπέροχη ιδέα να δημιουργήσει μια αυτοσχέδια αναπηρική πολυθρόνα με κομμάτια lego.

Αυτή ήταν η τέλεια λύση για τη Gracie, δεδομένου ότι ήταν κάτι σχετικά φθηνό και εύκολο να προσαρμοστεί ανάλογα με την ανάπτυξή της.

Παρόλο που χρειάστηκαν μερικές εβδομάδες για να προσαρμοστούν στη χρήση των τροχών, άρχισε τελικά να μετακινείται εύκολα από το ένα μέρος στο άλλο.

Αφού μεγάλωσε λίγο, μεγαλύτεροι τροχοί προσαρμόστηκαν στην καρέκλα, και όταν ήταν αρκετά μεγάλος, ήταν εξοπλισμένος με αναπηρικό καροτσάκι για “ενήλικες”.

Ο σκύλος είναι πολύ ευχαριστημένος με την οικογένειά του, είναι πολύ υγιής και κάνει τους πάντες στην οικογένεια χαρούμενους από τη γλυκιά προσωπικότητα που την χαρακτήριζε πάντα.

 

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika