Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένας άντρας που έχει κάνει σχέση με μια μεγαλύτερη γυναίκα, είναι πολύ πιθανό να τη θυμάται θετικά για την υπόλοιπη ζωή του.

Μάλιστα ενώ στην αρχή πολλοί νομίζουν ότι η συγκεκριμένη σχέση ήταν κάτι προσωρινό, τελικά καταλήγουν να προτιμούν τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες.

Έτσι λοιπόν παρακάτω θα δείτε μερικούς λόγους που πολλοί άντρες όχι μόνο προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες, αλλά βρίσκουν και το σεξ μαζί τους απολαυστικό. 

Ξέρουν τι θέλουν. Είναι συναισθηματικά ευφυείς και έχουν μάθει από τα λάθη τους. Και πάνω από όλα δεν φοβούνται να εκφράσουν αυτό που θέλουν.

Ξέρουν τι θέλουν οι άντρες. Είναι πρόθυμες να ανακαλύψουν τις επιθυμίες του άλλου, κάνουν ερωτήσεις και καταλαβαίνουν τι θέλει ένας άντρας τόσο στο σεξ όσο και στην προσωπική του ζωή.

Απολαμβάνουν το σ…. Είναι χαλαρές και δεν σκέφτονται πώς θα παντρευτούν ή πώς θα ξεκινήσουν μια οικογένεια. Αυτό αφαιρεί την πίεση από έναν άντρα που θέλει απλώς να διασκεδάσει χωρίς υποχρεώσεις.

Δεν αγωνιούν για το μέλλον. Έχουν λιγότερες προσδοκίες και προτιμούν να ζουν μέρα με την ημέρα. Λαμβάνουν με ευγνωμοσύνη ό,τι τους προσφέρει η ζωή. Αγαπούν γενναιόδωρα, χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα και δεσμεύσεις όπως γάμος.

Δεν έχουν παράλογες συναισθηματικές εκρήξεις. Η συναισθηματική αστάθεια φοβίζει τους άντρες, γι αυτό και προσελκύονται από γυναίκες που έχουν λιγότερη συναισθηματική πίεση.

Δεν θέλουν να αλλάξουν τον σύντροφό τους. Γνωρίζουν πως κανένας δεν αλλάζει πραγματικά και δεν θέλουν έναν αυταπόδεικτο σύντροφο που προσπαθεί να ευχαριστεί τους άλλους.

 

jenny.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πράσινο φως» για την πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Ελλάδα – Ποιος επιχειρηματικός όμιλος είναι από πίσω

Efi Nika

Δικό μου είναι: Πότε ένα παιδί δυσκολεύεται να μοιραστεί και πώς να το βοηθήσουμε

Penni Syggrou

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea