Newsitamea.gr
AMEA news NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Δίκη για τραυματισμό μικρής Αλεξίας: 95% αναπηρία, είναι σε καροτσάκι – Ο Γολγοθάς της οικογένειας-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Αλεξία που έναν χρόνο πριν δέχθηκε την “αδέσποτη” σφαίρα στο κεφάλι από το όπλο του 55χρονου, βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι.

Η εκδίκαση της υπόθεσης της μικρής Αλεξίας που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα έξω από το σπίτι της στις Θεσπιές στη Θήβα το Πάσχα του 2019 ξεκίνησε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θηβών.

Η τραυματισμός της μικρής είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και από τότε η οικογένεια της αλλά και η ίδια ανεβαίνει έναν Γολγοθά

Σημειώνεται πως η μικρή Αλεξία έως τώρα έχει υποβληθεί σε έξι χειρουργεία και έχει 95% αναπηρία.

“1,5 χρόνο τώρα περνάμε Γολγοθά, όλη η οικογένειά μας με αυτό το κακό που μας βρήκε. Ο κατηγορούμενος ζητάει ποινική διαπραγμάτευση. Δεν θέλει να εμφανιστεί στο δικαστήριο” δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού στην κάμερα του Open TV.

Περιγράφοντας την καθημερινότητα της οικογένειας ανέφερε: “Είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και στο κρεβάτι το κορίτσι μας. Έχασε όλα τα παιδικά της χρόνια. Πάμε σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Χαλκίδα. Η επιτροπή που το εξέτασε… 95% αναπηρία εφ όρου ζωής. Πήγε και στο εξωτερικό αλλά ήρθε ένα μήνα νωρίτερα λόγω κορονοϊού“.

“Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη, να αλλάξει ο ποινικός κώδικας”, κατέληξε ο πατέρας της μικρής Αλεξίας

Εξωδικαστικό συμβιβασμό ζητά ο κατηγορούμενος

Να σημειωθεί πως για τα ελληνικά δεδομένα, η ποινική διαπραγμάτευση, που ζήτησε ο 55χρονος κατηγορούμενος για τον τραυματισμό της μικρής Αλεξίας είναι πρωτόγνωρη διαδικασία.

Πρόκειται όπως μετέδωσε το Star για μια διαδικασία κατά την οποία, η εισαγγελέας αποφασίζει για την ποινή του κατηγορουμένου χωρίς να πάει η υπόθεση στο ακροατήριο. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος έχει παραδεχτεί την πράξη του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αλέξη Στεφανάκη, “από την αρχή οι άνθρωποι που εκπροσωπώ έχουν προσπαθήσει να έρθουν σε επικοινωνία με την οικογένεια της μικρής, όμως δεν τους δέχεται”

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος της οικογένειας της εννιάχρονης Αλεξίας, Ανδρέας Μήτσαινας, υποστήριξε πως η ποινική διαπραγμάτευση ήταν ένας τρόπος να αποφευχθεί η ακροαματική διαδικασία και ο κατηγορούμενος να μην εμφανιστεί ενώπιον των φυσικών δικαστών.

Η οικογένεια είπε ότι δε δέχεται το αίτημα που έκανε ο 55χρονος. “Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα. Πρέπει να γίνει δικαστήριο. Τελείωσε. Άφησε ένα παιδί ανάπηρο για μια ζωή” είπε ο πατέρας της.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προειδοποίηση από σεισμολόγους: «Αυτό το ρήγμα μπορεί να φέρει μεγάλο σεισμό, θα είναι 7 με 8,2 Ρίχτερ» – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou