Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Φρικιαστικό έγκλημα στα Πετράλωνα: Έπνιξαν, τεμάχισαν και πέταξαν στα σκουπίδια μητέρα και κόρη – Ομολόγησαν οι δράστες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ομολόγησαν οι αλλοδαποί δράστες την φρικτή δολοφονία μητέρας και κόρης στα Πετράλωνα.

“Φως” σε μια υπόθεση που απασχολούσε τις ελληνικές αρχές για 13 ολόκληρα χρόνια έφεραν οι ομολογίες των δραστών ενός φρικιαστικού εγκλήματος οι οποίοι ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, οι οποίες είχαν εξαφανιστεί και αναζητούνταν από το 2007.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας που συνεργάστηκε στην υπόθεση με Αρχές της χώρας καταγωγής των θυμάτων, μέσω της Εθνικής Μονάδας Interpol, δράστες του φρικιαστικού εγκλήματος είναι δύο αλλοδαποί ηλικίας 54 και 60 ετών.

Πέταξαν τις τεμαχισμένες σωρούς στα σκουπίδια

Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες είχαν πνίξει τα θύματα, εντός του διαμερίσματος του 54χρονου στα Πετράλωνα και στη συνέχεια οι δράστες, με τη βοήθεια και τρίτου ατόμου, εξαφάνισαν τις σορούς τους, τεμαχίζοντάς τα άψυχα σώματα και πετώντας τα σε κάδους στην Αθήνα.

Κίνητρο των πράξεών τους, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 54χρονου, ήταν προσωπικές διαφορές με τα θύματα. Οι δύο αλλοδαπές γυναίκες ηλικίας 59 και 21 ετών, είχαν εξαφανισθεί τον Ιούλιο του 2007 από τα Πετράλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

“Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση ανθρωποκτονίας δύο (2) αλλοδαπών γυναικών -μητέρας και κόρης- ηλικίας 59 και 21 ετών αντίστοιχα, οι οποίες είχαν εξαφανισθεί την 6-7-2007 από την περιοχή των Αθηνών και έκτοτε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Η εξαφάνιση των ανωτέρω γυναικών είχε δηλωθεί στο Τ.Α. Ομονοίας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών του Τμήματος Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων, συνέστησε ειδική ερευνητική ομάδα για την επανεξέταση της υπόθεσης.

Μετά από συνεργασία με τις Αρχές της χώρας καταγωγής των θυμάτων, μέσω της Εθνικής Μονάδας Interpol και επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν στην Αθήνα οι δύο φερόμενοι ως δράστες και προσήχθησαν. Πρόκειται για δύο (2) αλλοδαπούς ηλικίας 54 και 60 ετών.

Όπως διαπιστώθηκε, τα θύματα είχαν δολοφονηθεί δι’ ασφυξίας, εντός του διαμερίσματος του 54χρονου στα Πετράλωνα και στη συνέχεια οι δράστες, με τη βοήθεια και τρίτου ατόμου, εξαφάνισαν τις σορούς τους.

Κίνητρο των πράξεών τους, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 54χρονου, ήταν προσωπικές διαφορές με τα θύματα. Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν υποβλήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση και σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν”.

 

thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou