Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑ

Πατέρας πάει να μπει σε σχολείο υπό κατάληψη και τρώει καρέκλες από τους μαθητές-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σχολείο που τελεί υπό κατάληψη: Πρόκειται για ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα σήμερα το πρωί (σ.σ. Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου του 2020).

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Καλαμάτας. Μπορεί να είναι απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό…

Σχολείο που τελεί υπό κατάληψη: Τι ακριβώς αναφέρει το ρεπορτάζ για το περιστατικό

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι καθηγητές του 6ου Γενικού Λυκείου επιχείρησαν να μπουν στο σχολείο. Πρόκειται για ένα σχολείο, το οποίο τελεί υπό κατάληψη. Οι καθηγητές δεν κατάφεραν να πετύχουν το σκοπό τους που ήταν να μπουν στον προαύλιο χώρο. Αυτό, διότι οι ίδιοι δέχτηκαν επίθεση από τους μαθητές τους. Εκείνους που διδάσκουν καθημερινά, είτε από την έδρα της τάξεώς τους, είτε βρισκόμενοι μπροστά από τον πίνακα της τάξης τους.

Ωστόσο, τα όσα σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο 6ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας, δεν σταματά εδώ. Εκτός από τους καθηγητές του σχολείου, επιχείρησε ακόμη ένας άνθρωπος να μπει στο σχολείο. Αυτός δεν ήταν άλλος από ένα γονέα. Ο πατέρας ενός μαθητή επιχείρησε να μπει κι αυτός στον προαύλιο χώρο, αλλά δεν τα κατάφερε ούτε εκείνος. Αυτό, διότι οι μαθητές του πέταξαν καρέκλες. Αξίζει να αναφερθεί πως στον χώρο έφτασε μέχρι και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επίσης, κλήθηκε και η αστυνομία.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika