Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Χαμός σε λεωφορείο με επιβάτη που δεν φορούσε μάσκα: Με το ζόρι τον έβγαλαν οι αστυνομικοί-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Επεισόδιο μπροστά στην κάμερα μέσα σε λεωφορείο. Επιβάτης αρνείτο να φορέσει μάσκα. Παρενέβη η αστυνομία.

Αίσθηση προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα σε λεωφορείο, το πρωί της Τρίτης.

Ένας επιβάτης κάθεται στη θέση του χωρίς να φορά μάσκα. Παρά τις συστάσεις του οδηγού αλλά και των συνεπιβατών του, ο άνδρας αρνείται πεισματικά να συμμορφωθεί και να φορέσει τη μάσκα. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι μπαίνουν στο λεωφορείο και του ζητούν να βάλει τη μάσκα ή να βγει από το λεωφορείο. Εκείνος αρνείται και τα δύο κι έτσι οι αστυνομικοί τον βγάζουν με το ζόρι, σχεδόν σηκωτό.

Ο άνδρας συνεχίζει να αντιδρά σε ό,τι του λένε, ακόμη και στο να καθίσει κάτω, όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ. Το περιστατικό συνέβη στη λεωφόρο Συγγρού, στη στάση Φιξ.

Όλο και πιο κοντά στο lockdown η Αττική

Σημειώνεται ότι τέτοιου είδους περιστατικά σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καταγγέλλονται συχνά, την ώρα που η Αττική βρίσκεται κάθε μέρα και πιο κοντά στο lockdown με τα κρούσματα κορονοϊού να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Τη Δευτέρα ανακοινώθηκαν ακόμα 174 κρούσματα στο Λεκανοπέδιο, κάτι που σημαίνει ότι η διασπορά είναι μεγάλη, ενώ την κατάσταση επιτείνουν και οι πρόσφυγες που έχουν φτάσει στο κέντρο της πρωτεύουσας από τη Μόρια.

Οι λοιμωξιολόγοι πιέζουν για επιβολή γενικού lockdown στην Αττική, ώστε να μειωθούν τα κρούσματα και να μην υπάρξει κατάρρευση του συστήματος υγείας, αφού οι κλίνες ΜΕΘ δεν περισσεύουν.

Ρεκόρ κρουσμάτων

“Κόκκινες” περιοχές στην Αττική, αυτή τη στιγμή θεωρούνται τα Πετράλωνα, η Κυψέλη, το Περιστέρι, τα Σεπόλια, η Πλατεία Αττικής, το Φάληρο και η Καλλιθέα, όπως επίσης το Περιστέρι και η Κηφισιά.

Χθες σημειώθηκε αριθμός ρεκόρ στα κρούσματα κορονοϊού με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 453 νέα.

Στα καθημερινά κρούσματα, που ούτως ή άλλως έχουν πάρει την ανηφόρα, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία και ενισχύοντας την φημολογία για τοπικά lockdown και μάλιστα ειδικά για την Αττική, προστέθηκαν και τα κρούσματα στον προσφυγικό καταυλισμό του Καρά Τεπέ που έφθασαν τα 243.

Δείτε το βίντεο:

.

 

.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou