Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Ελληνίδα γιατρός συγκλονίζει με τα σημάδια της μάσκας στο πρόσωπο:Γίνε ήρωας κι εσύ, φόρεσέ τη λίγες ώρες τη μέρα-Η ανάρτησή της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η ελληνίδα γιατρός της “πρώτης γραμμής” υπενθυμίζει πως φορώντας “λίγες ώρες τη μάσκα την ημέρα θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή”.

Με τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας να αυξάνονται και τους αρνητές του φονικού ιού αλλά και της μάσκας να συνεχίζουν να σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις, μια γιατρός στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα με αυτά που γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook αλλά και με το ίδιο της το πρόσωπο.

Η γιατρός Ελένη Ισχάκη τονίζει “πως τα νούμερα των διασωληνωμένων είναι αυτά που λέγονται και ρυθμός είναι αυξανόμενος και τα κρεβάτια λιγοστεύουν” και όπως χαρακτηριστικιά σημειώνει “πολλοί εξ αυτών ήταν αρνητές του ιού”. Αναφερόμενη στους αρνητές της μάσκας η ελληνίδα γιατρός της “πρώτης γραμμής” τους υπενθυμίζει πως φορώντας “λίγες ώρες τη μάσκα την ημέρα θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή”.

Την ίδια στιγμή, η φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Ισχάκη με τα σημάδια της μάσκας εμφανή στο πρόσωπό της, συγκλονίζει.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

“Πριν 6 μήνες μας χειροκροτούσες. Ήμασταν ήρωες λέει… Κι εμείς απαντήσαμε ότι κάναμε απλά το καθήκον μας. Τώρα γίνε εσύ ο ήρωας μας, κάνε εσύ το δικό σου καθήκον. Λίγες ώρες με μάσκα την ημέρα και θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή. Δεν κινδυνολογώ. Με ήδη το 60%των κλινών κατειλημμένων από covid είναι αυτονόητη η εξέλιξη.

Ακόμη κι αν δεν πιστεύεις του πολίτικους, ακόμη κι αν δεν πιστεύεις ότι διαβάζεις στο ίντερνετ (και καλά κάνεις), πίστεψέ τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Τα νούμερα των διασωληνωμένων είναι αυτά που λέγονται. Ο ρυθμός είναι αυξανόμενος και τα κρεβάτια λιγοστεύουν. Πολλοί εξ αυτών ήταν αρνητές του ιού… Ακόμα έχουμε την ευκαιρία να το ανατρέψουμε όλο αυτό”.

1

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea