Newsitamea.gr
CELEBRITY NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρίστος Χαραλαμπόπουλος – Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έδινε μάχη εδώ και χρόνια με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο δημοσιογράφος Χρίστος Χαραλαμπόπουλος μετά από γενναία μάχη που έδινε εδώ και χρόνια με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά, σπούδασε Θεολογία και Δημοσιογραφία, ενώ ακολούθησε μια αξιοζήλευτη και πολυεπίπεδη καριέρα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Εργάστηκε σε πλήθος περιοδικών και εφημερίδων, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και την κρατική τηλεόραση, ενώ διετέλεσε ανταποκριτής στο Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες και υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Παράλληλα από την λαμπρή καριέρα του στη δημοσιογραφία, είχε παρουσιάσει και πλούσιο συγγραφικό έργο, με μεταφράσεις αλλά και δικές του συλλογές διηγημάτων.

Πέρα όμως από όλα τα παραπάνω, για όσους είχαν την χαρά να τον γνωρίσουν ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με μόρφωση και παιδεία, καλοσυνάτος, με αστείρευτο χιούμορ, άριστος συνάδελφος και φίλος.

Χαραλαμπόπουλος

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou