Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Κορονοϊός: Συναγερμός! Νέα εστία υπερμετάδοσης σε γηροκομείο στο Μαρούσι – 18 θετικοί ηλικιωμένοι μεταφέρονται σε νοσοκομεία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι έλεγχοι στις κλειστές δομές που πραγματοποιεί εντατικά ο ΕΟΔΥ, ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής αποκαλύπτει κρυφά κρούσματα σε οίκους ευγηρίας.

Νέα μεγάλη εστία του κορονοϊού εντοπίστηκε σε γηροκομείο στο Μαρούσι. 18 θετικά κρούσματα σε ηλικιωμένους έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Οι ασθενείς μεταφέρονται σε δημόσια νοσοκομεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, οι ηλικωμένοι άρχισαν να μεταφέρονται σε δημόσια  νοσοκομεία. Οκτώ μεταφέρθηκαν, ήδη, χθες στο νοσοκομείο Παμμακάριστος και 10 αναμένεται να μεταφερθούν στον Ευαγγελισμό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία της ιχνηλάτησης. Έχουν ενημερωθεί ήδη οι συγγενείς των τροφίμων στον οίκο ευγηρίας.

Στον ΕΟΔΥ υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για να αποφευχθούν τα χειρότερα, καθώς το τίμημα ήταν βαρύ από ανάλογο περιστατικό στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι.

ΠΗΓΗ – Iatropedia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea