Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑ

Θεόφιλος Νάστας: Συγκέντρωσε 19.650 μόρια, μπήκε πρώτος στην Ιατρική και αποκαλύπτει το μυστικό του-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Θεόφιλος Νάστας είναι ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλήνιες 2020, συγκεντρώνοντας 19.650 μόρια και επιλέγοντας την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θεόφιλος Νάστας, απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Ωραιοκάστρου, έγραψε 20 στη Φυσική, 19.7 στη Χημεία, 19.6 στη Βιολογία και 19.3 στην Έκθεση και μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την ιατρική, για το πόσο επηρέασε την προσπάθειά του η πανδημία του κορονοϊού, αλλά και πώς διαχειριζόταν τον χρόνο του.

Θεόφιλος Νάστας: Δεν υπάρχει μυστικό επιτυχίας, θέλει πολλή δουλειά

«Μυστικό της επιτυχίας δεν υπάρχει. Θέλει πολλή δουλειά. Αφού κάνεις τη δουλειά είναι λίγο αναμενόμενο. Οπότε είμαι ανακουφισμένος και ευτυχισμένος γιατί δεν είναι και κάτι εύκολο» αναφέρει ο ίδιος σχετικά με το μυστικό του.

Θεόφιλος Νάστας: Η ιατρική ήταν όνειρό του από το Δημοτικό

Η ιατρική, όπως έχει ο ίδιος δηλώσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ως όνειρο υπήρξε από τα χρόνια του δημοτικού σχολείου, με τις βάσεις για την υλοποίησή του να τοποθετούνται ήδη από το Γυμνάσιο και την προσπάθεια να εντατικοποιείται από την Α’ Λυκείου μέχρι τις φετινές εξετάσεις.

Θεόφιλος Νάστας: Ο κορονοϊός επιβεβαίωσε την επιλογή του

Όσον αφορά στον κορονοϊό και στο εάν αυτός έπαιξε ρόλο στην επιλογή της ιατρικής τόσο από εκείνον όσο και από άλλους μαθητές, καθώς ο κόσμος έμαθε περισσότερα για τη δράση των γιατρών, ο Θεόφιλος απάντησε ότι «περισσότερο επιβεβαιώθηκε η επιλογή μου και αυτό νομίζω έγινε για τους περισσότερους».

Θεόφιλος Νάστας: Εκτός από το διάβασμα είχε χρόνο και για τη μουσική

Σχετικά με τον χρόνο του, ο μελλοντικός φοιτητής είπε ότι «υπήρχε διάβασμα από πάντα, από την α’ λυκείου δηλαδή και μετά, αλλά σίγουρα υπήρχε αρκετός χρόνος. Ασχολούμαι και με τη μουσική».

Στο εάν τελικά η καραντίνα λόγω της πανδημίας πήγε πίσω τους μαθητές ή τους βοήθησε να διαβάσουν περισσότερο, ο Θεόφιλος δήλωσε πως πολλοί διάβασαν περισσότερο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν βοήθησε τους μαθητές γιατί πολλοί έγραψαν χαμηλά.

 

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika