Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Απίστευτο περιστατικό:Ο λοιμωξιολόγος Χ. Γώγος κλήθηκε σε απολογία- Από τη διοικήτρια του νοσοκομείου του Ρίου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Χαράλαμπος Γώγος ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο Πατρών για την πορεία του κορονοϊού στην περιοχή με αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία.

Απίστευτος παραλογισμός στην Πάτρα, με την διοικήτρια του Νοσοκομείου του Ρίου να καλεί σε απολογία τον Καθηγητή Παθολογίας – Λοιμοξιολόγο, Χαράλαμπο Γώγο, επειδή αποδέχθηκε πρόσκληση του Δημάρχου Πατρέων και ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για την πορεία του κορωνοϊού στην περιοχή και γενικότερα στη χώρα.

Όπως καταγγέλει η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της για το θέμα, η διοικήτρια του Νοσοκομείου “καλεί σε απολογία για να επιβάλλει πειθαρχικές κυρώσεις τον Καθηγητή που είναι επιφορτισμένος με το καθήκον της ενημέρωσης αφού είναι Συντονιστής του Νοσοκομείου για την αντμετώπιση των περιστατικών κορωνοϊού και είναι μέλος της Ειδική Επιτροπής του ΕΟΔΥ”.

Παράλληλα η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι καλείται σε απολογία “ένας επιστήμονα που πολλές φορές αναγκάζεται να κάνει τον Διοικητή στο Νοσοκομείο του Ρίου παρά το επιβαρημένο ιατρικό έργο”, διευκρινίζοντας ότι “το Νοσοκομείο του Ρίου δεν διαθέτει αναπληρωτή Διοικητή με αποτέλεσμα στις άδειες της Διοικήτριας χρέη Διοικητή κάνει εκ του νόμου ο κος Χ.Γώγος ως Διευθυντής Ιατρικής υπηρεσίας”.

Τέλος, η ΠΟΕΔΗΝ χαρακτηρίζει “απαράδεκτη ενέργεια που προκαλεί θυμηδία”, το συγκεκριμένο περιστατικό”, τονίζοντας ότι “πραγματικά δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει τι επιδιώκει, τι εξυπηρετεί η Διοικήτρια με την εν λόγω κατάπτυστη κλήση σε απολογία που επιβάλλεται να ανακληθεί άμεσα”.

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou