Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Λάρισα: 19χρονος φοιτητής έφυγε για το νησί, άφησε μόνο του τον σκύλο του στο σπίτι και πέθανε

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Φοιτητής παράτησε τον σκύλο του στο σπίτι όπου ζούσε στη Λάρισα και ταξίδεψε για το νησί όπου κατοικεί η οικογένειά του, με αποτέλεσμα το άτυχο κατοικίδιο να πεθάνει.

Συγκεκριμένα, άρον-άρον κλήθηκε να επιστρέψει πίσω ο 19χρονος φοιτητής, αφού ο σκύλος που άφησε μόνο του μέσα στο ισόγειο διαμέρισμά, βρήκε τον θάνατο!

Φοιτητής παράτησε τον σκύλο του: Διαμαρτυρίες γειτόνων για έντονη δυσοσμία στο διαμέρισμα

Το σκυλί βρέθηκε νεκρό μέσα στο διαμέρισμα μετά από διαμαρτυρίες των γειτόνων για έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το εσωτερικό του διαμερίσματος. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού άνοιξε την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, που σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση του νόμου περί κανόνων ευζωίας των ζώων συντροφιάς.

Φοιτητής παράτησε τον σκύλο του: Ισχυρίζεται ότι είχε αφήσει τροφή και νερό και δεν πέθανε από ασιτία ή δίψα

Ο 19χρονos ειδοποιήθηκε να επιστρέψει άμεσα, όμως, αυτό είναι δύσκολο λόγω των αραιών ακτοπλοϊκών δρομολογίων κι έτσι αναζητείται τρόπος να απομακρυνθεί από το διαμέρισμα το νεκρό σκυλί. Πάντως, ο φοιτητής υποστήριξε ότι είχε αφήσει τροφή και νερό στον σκύλο κι ότι πιθανότατα πέθανε για άλλους λόγους και όχι από ασιτία ή δίψα.

 

enimerotiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προειδοποίηση από σεισμολόγους: «Αυτό το ρήγμα μπορεί να φέρει μεγάλο σεισμό, θα είναι 7 με 8,2 Ρίχτερ» – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou