Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αγριδιά: Η κρυμμένη παραλία διαμάντι της Χαλκιδικής – Με άμμο και καταγάλανα νερά-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η παραλία της Χαλκιδικής που λίγοι γνωρίζουν.

Η Χαλκιδική έχει πολλές ομορφιές, και ανάμεσα σε αυτές είναι φυσικά και οι παραλίες της με τα ολοκάθαρα, καταγάλανα νερά, μέσα σε ειδυλλιακά τοπία.

Μία… κρυμμένη παραλία στη Σιθωνία, με γαλαζοπράσινα νερά και άμμο, σε έναν μικρό κόλπο, είναι η παραλία της Αγριδιάς, Λίγοι την γνωρίζουν, αλλά όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Η άμμος της παραλίας είναι λεπτή κοκκώδης που δεν κολλά στο σώμα και τα νερά είναι πεντακάθαρα, ενώ δεν είναι βαθιά και ειναι ιδανική για μικρά παιδιά.

Πώς θα φτάσετε στην παραλία

Η Αγριδιά απέχει 4 χιλιόμετρα απο την Σάρτη και 5 από την Συκιά, η διασταύρωση που θα σας οδηγήσει στην παραλία βρίσκετε σε ένα πλάτωμα στην κορυφή του βουνού όπου ξεκινάει ένας χωματόδρομος που θα σας οδηγήσει κάτω στην παραλία.

Στην πρώτη διασταύρωση που θα βρείτε θα συνεχίσετε ευθεια χωρίς να στρίψετε και στην επόμενη μετά από λιγα μέτρα θα στρίψετε δεξια και περνώντας δίπλα από κάποιες εξοχικές κατοικίες θα φτάσετε μπροστά στην παραλία. Το αυτοκίνητο φθάνει πολύ κοντά στην θάλασσα όπου θα βρείτε χώρο να το παρκάρετε και ετσι δεν χρειάζετε να καλύψετε την απόσταση περπατώντας.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika

Δε θα τα δούμε ποτέ στα ράφια: Τα 4 προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα Jumbo & ο αδιαπραγμάτευτος λόγος

Efi Nika