Newsitamea.gr
CELEBRITY NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Βαγγέλης Γερμανός: Οι 30 μέρες σε κώμα, τα 2 χειρουργεία και ο κίνδυνος να χάσει τη ζωή του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Βαγγέλης Γερμανός: Κοντά στο θάνατο έφτασε, ο γνωστός τραγουδιστής. Ο Βαγγέλης εισήχθη σε νοσοκομείο για να πραγματοποιήσει επέμβαση ρουτίνας. Όμως, ο Έλληνας τραγουδιστής αναφέρει πως βρέθηκε σχεδόν πεθαμένος. Όλα άρχισαν όταν ο ίδιος εισήχθη σε νοσοκομείο στις 12 Δεκεμβρίου του 2017.

Ο Βαγγέλης Γερμανός πήρε εξιτήριο την επόμενη ημέρα. Όμως, στις 28 του ίδιου μήνα παρουσίασε φλεγμονή. Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε νέα επέμβαση στις 30 Δεκεμβρίου. Στις αρχές του 2018, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο τραγουδιστής παρουσίασε αναπνευστική επιβάρυνση και εισήχθη στη ΜΕΘ. Ο Βαγγέλης Γερμανός κατέθεσε αγωγή κατά δημοσίου νοσοκομείου και όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Σε αυτή περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Βαγγέλης Γερμανός: Τι αναφέρει, η αγωγή κατά του δημόσιου νοσοκομείου και των εμπλεκόμενων φορέων

«Κατά τη χειρουργική επέμβαση της αποκατάστασης βουβωνοκήλης στις 12/12/2017 ο θεράπων ιατρός μου προκάλεσε τρώση του γαστρεντερικού σωλήνα. Αυτή, με τη σειρά της προκάλεσε λοίμωξη, με δημιουργία αποστήματος. Αφετέρου δε διέγνωσε την ως άνω λοίμωξη και δε συνέστησε τις ενδεδειγμένες εξετάσεις και την εισαγωγή σε νοσηλευτικό ίδρυμα με αποτέλεσμα να υποστώ κίνδυνο ζωής και σωματικές βλάβες.

Και φυσικά θα πρέπει να σημειωθεί ότι κινδύνευσε σοβαρότατα και η ίδια η ζωή μου καθώς αν δεν εισαγόμουν και μάλιστα με δική μου πρωτοβουλία στο νοσοκομείο κατά πάσα πιθανότητα θα είχα πεθάνει άμεσα από περιτονίτιδα και σήψη. Έφτασα πολύ κοντά στο θάνατο. Νοσηλεύτηκα επί τριάντα ημέρες στο νοσοκομείο, από τις οποίες τις δεκαεπτά στη ΜΕΘ όντας διασωληνωμένος, χωρίς συνείδηση και σε κρίσιμη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, υπέστην σοβαρότατες σωματικές βλάβες και η υγεία μου κλονίστηκε καθώς νοσηλεύτηκα από τις 27/12/2017 έως τις 27 Απριλίου 2018, υποβλήθηκα σε δύο σοβαρότατα χειρουργεία, νοσηλεύτηκα διασωληνωμένος στη ΜΕΘ επί 17 ημέρες, υπέστην πολλαπλές λοιμώξεις […]» αναφέρει σε άλλο σημείο της αγωγής και σημειώνει ότι τραυματίστηκαν οι μύες των φωνητικών χορδών του και για περίπου τέσσερις μήνες αδυνατούσε να ασκήσει το επάγγελμά του.

 

enimerotiko

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προειδοποίηση από σεισμολόγους: «Αυτό το ρήγμα μπορεί να φέρει μεγάλο σεισμό, θα είναι 7 με 8,2 Ρίχτερ» – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou