Newsitamea.gr
NEWS FEED ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Εάν κάνετε αυτή την άσκηση θα αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά σε μόλις ένα μήνα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το επιπλέον λίπος στην κοιλιά μπορεί να είναι ενοχλητικό όχι μόνο επειδή δεν σας αρέσει να το βλέπετε, αλλά επειδή έχει αντίκτυπο στη συνολική υγεία, αφού αυξάνει τον κίνδυνο για προβλήματα όπως οι καρδιακές παθήσεις και ο διαβήτης.

Λόγω τον ορμονικών αλλαγών, του άγχους, της έλλειψης ύπνου είναι πολύ εύκολο να αποθηκευτεί λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. Και ενώ δεν γίνεται να χάσετε πόντους μόνο από τη συγκεκριμένη περιοχή, η παρακάτω άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά σε μόλις ένα μήνα.

Ποια είναι αυτή η άσκηση; Είναι η γνωστή σε όλους σανίδα. Η συγκεκριμένη άσκηση είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι. Δεν απαιτεί εξοπλισμό, ιδιαίτερο χρόνο ούτε χρειάζεται πολύς καιρός για να δούμε τα αποτελέσματα.

Έτσι λοιπόν εάν αποφασίσετε να κάνετε σανίδα κάθε μέρα για ένα μήνα, θα δείτε το κοιλιακό λίπος να μειώνεται αισθητά. Στην αρχή καθίστε μισό λεπτό και σιγά σιγά αυξήστε τον χρόνο που είστε σανίδα.

Μετά από ένα μήνα θα διαπιστώσετε πως το λίπος από την κοιλιά έχει αρχίσει να υποχωρεί, ενώ θα έχουν ενισχυθεί οι κοιλιακοί μύες, οι μύες των μηρών, τη μέσης και των γλουτών. Η σανίδα μπορεί επίσης να βελτιώσει την στάση του σώματός σας, αφού ο κορμός σας τεντώνεται και αποκτάτε τη συνήθεια να στέκεστε με όρθια πλάτη.

Εκτός όμως από τα εξωτερικά οφέλη, κάνοντας σανίδα θα βελτιωθεί και η ψυχολογίας σας. Ναι σωστά διαβάσατε…Μελέτες έχουν δείξει ότι η άσκηση της σανίδας μειώνει το άγχος και καταπολεμάει την κατάθλιψη. Φυσικά δεν πρέπει να σταματήσετε στον ένα μήνα, αλλά να κάνετε την άσκηση και την σωστή διατροφή τρόπο ζωής.

 

ΠΗΓΗ: jenny.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η βιταμίνη που πρέπει να παίρνετε μαζί με τον σίδηρο για να ενισχύσετε την απορρόφησή του, σύμφωνα με το Κλίβελαντ

Γιώργος Newsitamea

Αντιφλεγμονώδης δίαιτα: Είναι κατάλληλη για εσένα;

Efi Nika

Αυτό σίγουρα δεν το ξέρατε για τα «μελάτα» αυγά

Γιώργος Newsitamea