Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

Αποτρίχωση μασχάλης: 3 φυσικές λύσεις για να απαλλαγείτε από τις τρίχες χωρίς πόνους και ερεθισμούς

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι τρίχες στη μασχάλη είναι ένα πονοκέφαλος για τις γυναίκες, κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο, οπότε αναγκάζονται να χρησιμοποιούν ξυραφάκι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με αποτέλεσμα να ερεθίζεται η συγκεκριμένη περιοχή.

Υπάρχουν τρεις φυσικές θεραπείες για την αφαίρεση τους, χωρίς να υποστείτε την επώδυνη διαδικασία της αποτρίχωσης, αλλά ούτε να τις ξυρίζετε συνέχεια. Έτσι θ’ απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες τρίχες γρήγορα και θα αφήσουν το δέρμα σας λείο.

Τρίχες στη μασχάλη: Πάστα με λεμόνι και ζάχαρη

Αυτή η μέθοδος αποτρίχωσης με βάση τη ζάχαρη είναι απλή και αποτελεσματική. Ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού με 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη και φτιάξτε μια πάστα.

Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στις μασχάλες σας και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά. Αφαιρέστε με ένα καθαρό πανί. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα. Οι τρίχες στις μασχάλες σας θα υποχωρούν κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη θεραπεία.

Τρίχες στη μασχάλη: Μείγμα από καλαμποκάλευρο και αυγό

Ανακατέψτε 1 αυγό με ½ κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο.Εφαρμόστε το μείγμα στις μασχάλες σας, αφήστε μέχρι να στεγνώσει και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Τρίχες στη μασχάλη:Μείγμα από γάλα και κουρκούμη

Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας σκόνη κουρκούμη με 2 κουταλιές της σούπας γάλα. Εφαρμόστε το μείγμα στις μασχάλες σας, αφήστε το για μερικά λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 τρόποι που καταστρέφετε σοβαρά τα νεφρά σας

Γιώργος Newsitamea

Πελώριο, πιο μεγάλο και από ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το νέο υπερκατάστημα των ZARA που ανοίγει άμεσα στην Αθήνα

Efi Nika

Κακά μαντάτα για όσους έχουν Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank: Όποιος μπαίνει στην τράπεζα… πληρώνει – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika