Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αρεόπολη: Η πέτρινη καρδιά της Μάνης από ψηλά – Μαγευτικά σοκάκια, μοναδική αρχιτεκτονική-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα πέτρινο στολίδι στο οποίο χτυπά η ιδιαίτερη και ξεχωριστή Μανιάτικη καρδιά.

Ενα χωριό “διαμάντι” βρίσκεται στην ανατολική Μάνη και δεν είναι άλλο από την Αρεόπολη.

Η ομάδα των Up Stories πέταξε πάνω από την καρδιά της Μάνης. Η Αρεόπολη είναι χωριό της Ανατολικής Μάνης του νομού Λακωνίας της Πελοποννήσου. Είναι ένας ιστορικός οικισμός, που διατήρησε την ανεξαρτησία του επί Τουρκοκρατίας, πατρίδα των Μαυρομιχαλέων. Αποτελεί έδρα του Δήμου Οιτύλου και έχει κριθεί διατηρητέος κρατώντας το παραδοσιακό χρώμα της Μάνης.

Πολύ κοντά στην Αρεόπολη βρίσκονται το πανέμορφο Λιμένι, το Οίτυλο, ο εκπληκτικός Γερολιμένας, καθώς και ένα από τα ομορφότερα σπήλαια του κόσμου το περίφημο Σπήλαιο Διρού.

Όποιος ταξιδέψει στη Μάνη είναι σαν να κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο ρόνο και οι εικόνες που θα συναντήσει θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα του.

Ένα πέτρινο στολίδι στο οποίο χτυπά η ιδιαίτερη και ξεχωριστή Μανιάτικη καρδιά. Εκπληκτικά σοκάκια, μαγευτικές αυλές, ξεχωριστή αρχιτεκτονική και παρθένες παραλίες συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που ο επισκέπτης δεν θέλει να αποχωριστεί.

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou