Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μην αναζητάτε τη δικαιοσύνη στον κόσμο. Καθιερώστε την εσείς μέσα σας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι υπάρχει αδικία στον κόσμο. Η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη κι εμείς πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε και να το αποδεχτούμε.

Ο νόμος του υποσυνείδητου νου είναι απρόσωπος και εξαιρετικά δίκαιος. Το υποσυνείδητό σας αποδέχεται το αποτύπωμα των σκέψεών σας και αντιδρά ανάλογα. Αν σπείρετε στον κήπο σας ορχιδέες, σε λίγο καιρό θα είναι γεμάτος με ορχιδέες. Οι σπόροι αναπτύσσονται και ακολουθούν τα προστάγματα της φύσης τους. Οι σπόροι είναι οι σκέψεις σας. Είστε αυτό που σκέφτεστε ότι είστε. Προσελκύετε αυτά που αισθάνεστε και γίνεστε αυτά που φαντάζεστε. Αυτός είναι ο νόμος της διάνοιας. Και ο νόμος είναι απόλυτα δίκαιος.

Δεν γίνεται να σκέφτεστε το κακό και να αναμένετε το καλό. Ο νόμος είναι απόλυτα δίκαιος και μαθηματικά ακριβής. Οι εμπειρίες σας είναι η ακριβής αναπαραγωγή των σκέψεων και φαντασιώσεών σας. Μπορείτε να υπερνικήσετε και να υπερβείτε το νου της μάζας, την ανθρώπινη σκληρότητα και απληστία, αν υιοθετήσετε τις αρχές της δίκαιης πράξης και της απόλυτης δικαιοσύνης.

Η δικαιοσύνη καθιερώνεται στον δικό σας νου. Μην την αναζητάτε στον κόσμο. Δεν βρίσκεται εκεί. Ο Θεός είναι η απόλυτη δικαιοσύνη, η απόλυτη αρμονία, ο παράδεισος, η απεριόριστη αγάπη, η πληρότητα της χαράς, η απόλυτη τάξη, η απερίγραπτη ομορφιά, η απόλυτη σοφία και η ανώτερη δύναμη.

Όμως, ο Θεός δεν είναι τίποτε άλλο από το Πνεύμα μέσα σας. Ο Θεός είναι η Αρχή της Ζωής. Πάψτε να τον αναζητάτε. Είναι πανταχού παρών. Κι αν είναι πανταχού παρών, τότε πρέπει να βρίσκεται μέσα σας.

Η κοινή λογική σας το υποδεικνύει. Όλες αυτές οι ιδιότητες, τα χαρακτηριστικά και οι δυναμικές του Απείρου βρίσκονται μέσα σας. Όταν ζείτε με αυτές τις ιδιότητες και στοχάζεστε τις αλήθειες του Απείρου, ανέρχεστε πάνω από την αδικία και τη σκληρότητα του κόσμου και οικοδομείτε μια πεποίθηση που είναι αντίθετη με όλα τα ψεύτικα πιστεύω και τις λανθασμένες ιδέες.

Με άλλα λόγια, δημιουργείτε μια Θεία παρουσία που είναι απρόσβλητη, ένα είδος πνευματικού αντισώματος στο νου της μάζας. Ο κόσμος βρίθει από σκληρότητες και αδικίες που διαδραματίζονται μέσα σε οικογένειες, εργοστάσια και φυλακές. Ένας γνωστός μου γιατρός, που εργάζεται εδώ και επτά χρόνια στη έρευνα για τον καρκίνο, μελετώντας τις καταστροφικές συνέπειες της ασθένειας, αμείβεται με 55.000 δολάρια το χρόνο.

Ο αδελφός του, οδηγός νταλίκας, αμείβεται με 75.000 δολάρια το χρόνο, συν τα τυχερά. Δεν φαίνεται και πολύ δίκαιο, έτσι δεν είναι;

Κι εκείνος θυμώνει με όλα αυτά. Είναι αλήθεια πως βλέπουμε παντού ανισότητες και αδικίες. Μην ξεχνάμε και τις μητέρες μας, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά. Δεν ανήκουν σε κανένα σωματείο. Δεν παίρνουν μισθό και συχνά τα παιδιά τους τις αποφεύγουν. Κι απ΄ό,τι έχω δει μέχρι τώρα, μερικές φορές φτάνουν και στο σημείο να μένουν απρόσκλητες ακόμη και στο γάμο των εγγονιών τους. Όταν επισκέπτομαι πολλές από αυτές τις μητέρες στους οίκους ευγηρίας, το κοινό παράπονό τους είναι: “Το παιδί μου δεν με επισκέπτεται ποτέ”.

Η δικαιοσύνη ξεκινά από το νου. Χρειάζεται να εξοικειωθείτε με τους διανοητικούς και πνευματικούς νόμους. Τότε, θα βρίσκεστε σε θέση να ελέγχετε τη δικαιοσύνη, δηλαδή να εξισορροπείτε τις ανισορροπίες. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο διψούν για γαλήνη, αρμονία, υγεία, αφθονία, ασφάλεια και αγάπη. Ο τρόπος για να βρείτε ασφάλεια, γαλήνη και χαρά είναι ο συντονισμός σας με το Άπειρο και ο ισχυρισμός ότι “Το Άπειρο Πνεύμα ρέει μέσα μου με τη μορφή της αγάπης, της γαλήνης, της δύναμης, της καθοδήγησης, της αρμονίας, της ομορφιάς και της έμπνευσης”.

Σχετίζεστε με το Άπειρο. Το πνεύμα και η ύλη είναι ένα. Η ύλη είναι η χαμηλότερη βαθμίδα του Πνεύματος και το Πνεύμα είναι η υψηλότερη βαθμίδα της ύλης. Το Άπειρο Πνεύμα δημιούργησε το σύμπαν, τους γαλαξίες του σύμπαντος. Το Άπειρο Ον βρίσκεται μέσα μας. Μπορεί να συλλάβουμε μια ιδέα που να αξίζει μια περιουσία. Μπορεί να σκεφτούμε μια ιδέα και να προσλάβουμε εκατομμύρια ανθρώπους. Μπορεί να έχουμε καινούριες ιδέες για την ενέργεια ή για τα μεταφορικά μέσα. Μπορούμε να κάνουμε όλα αυτά τα σπουδαία επιτεύγματα επειδή το Άπειρο μέσα μας θα μας τα αποκαλύψει.

Πρέπει να επιμείνετε στις ιδιότητες που είναι δίκαιες: δίκαιη σκέψη, δίκιο συναίσθημα, δίκαιη ενέργεια και δίκαιοι νόμοι της ζωής. Πρέπει να επιμείνετε στην ανάληψη δίκαιων ενεργειών προς αυτά που είναι αξιαγάπητα, ευγενή και θεάρεστα. Επιμείνετε σε αυτές τις ιδέες κι όλα τα καλά θα είναι δικά σας.

“Γεμίστε αυτοπεποίθηση με τη δύναμη του υποσυνειδήτου” Dr. Joseph Murphy εκδόσεις Διόπτρα

ΠΗΓΗ: enallaktikidrasi.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι να κάνετε όταν ανακαλύπτετε πως το παιδί σας είναι εκφοβιστής…

Βογιατζής Ηλίας

Γιατί τσακωνόμαστε περισσότερο με αυτούς που αγαπάμε

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika