Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλαδικές 2020: Ο αστυνομικός από την Κρήτη που σάρωσε – Συγκέντρωσε 18.495 μόρια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κατάφερε να συγκεντρώσει 18.495 μόρια, που του ανοίγουν τον δρόμο ακόμα και για τις Ιατρικές Σχολές.

Ένας Κρητικός αστυνομικός κατάφερε τον στόχο του και συγκέντρωσε 18.495 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020, κι έτσι, ανοίγεται μπροστά του ο δρόμος ακόμα και για την Ιατρική.

Ο λόγος για τον Υπαστυνόμο Α’ Γεώργιο Γιαννόπουλο, Υποδιευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και Αν. Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου. Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ κατάφερε να συγκεντρώσει 18.495 μόρια!

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση των Αστυνομικών, συγχαίρει τον Αξιωματικό για την επιτυχία του και του εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΑΣΥ Λασιθίου:

Νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τον Υπαστυνόμο Α΄ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, Υποδ/ντη της Υπον/νσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και Αν. Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου για την προσπάθεια και την επιτυχία του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020 καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 18.495 μόρια που του ανοίγουν τον δρόμο ακόμα και για τις Ιατρικές Σχολές. Τέτοιες ενέργειες καταδεικνύουν το υψηλό επίπεδο των αστυνομικών που υπηρετούν στον Νομό Λασιθίου καθώς επίσης δίνουν κίνητρο και σε επόμενους να ακολουθήσουν . Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία .

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
αστυνομικός

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou