Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο βασιλιάς του παγωτού στην Αμερική ήταν Ελληνας – Πώς ένα… σκασμένο λάστιχο τον έκανε δισεκατομμυριούχο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Θωμάς Καρβέλας ήταν 4 ετών όταν οι γονείς του μετανάστευσαν από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη

Μια ατυχία στο δρόμο έκανε τον Έλληνα ομογενή Θωμά Καρβέλα δισεκατομμυριούχο και τους Αμερικάνους να παραμιλάνε με το παγωτό του.

Αν κάποιος αναφέρει το όνομα Θωμάς Καρβέλας στην Αμερική, πιθανώς να μην εισπράξει καμιά αντίδραση. Αν όμως πει Tom Carvel τότε όλοι σίγουρα θα αναφωνήσουν: “Παγωτό!”. Πώς όμως το όνομα αυτό έγινε συνώνυμο του παγωτού στην Αμερική;

Ο Θωμάς Καρβέλας ήταν 4 ετών όταν οι γονείς του μετανάστευσαν από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη. Όπως οι περισσότεροι ομογενείς, όταν πια μεγάλωσε, προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζην με χαμαλοδουλειές.

Ένα τρομερά ζεστό σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, ο Θωμάς δούλευε ως οδηγός μεταφέροντας παγωτό όταν για κακή – ή μήπως καλή; – του τύχη έσκασε το λάστιχο. Το παγωτό κινδύνευε να λιώσει και έτρεξε γρήγορα σε ένα κοντινό κατάστημα για να προμηθευτεί ηλεκτρικό ρεύμα και να σώσει το παγωτό.

Πολύ γρήγορα δημιουργήθηκε τεράστια ουρά, ο Τομ ξεπούλησε το παγωτό και έβγαλε το αδιανόητο για την εποχή ποσό των 3.500 δολαρίων που σε σημερινή αξία ξεπερνούν τα 65.000 δολάρια.

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou