Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αγόρι με σύνδρομο Down προσπαθεί να βοηθήσει παιδί με αυτισμό και συγκινεί το διαδίκτυο-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αγάπη στην πιο αγνή μορφή της

Αγόρι με σύνδρομο Down: Τα παιδιά έχουν ανεπτυγμένο το συναίσθημα της βοήθειας. Δηλαδή, του να δίνουν πράγματα στους άλλους και ειδικότερα σε άτομα, τα οποία τους έχουν ανάγκη. Άτομα, τα οποία μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να φροντίσουν μόνα τους εαυτούς τους.

Πρόσφατα ήρθε στην επιφάνεια μια ιστορία από ένα ειδικό σχολείο. Ένα σχολείο, το οποίο παρακολουθούσαν ξεχωριστοί μαθητές. Μαθητές, οι οποίοι είχαν σύνδρομο Down και μαθητές με αυτισμό. Ωστόσο, αυτό που συνέβη στο συγκεκριμένο σχολείο, ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Ένα αγόρι με σύνδρομο Down είδε ένα άλλο αγόρι με αυτισμό να κάθετε σε ένα από τα τραπεζάκια της τάξης του συγκεκριμένου σχολείου. Τότε, το αγόρι με σύνδρομο Down πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Πήγε να βρει το αγόρι με αυτισμό και να το φροντίσει.

Πήγε να του προσφέρει τη βοήθεια και τη φροντίδα που μπορούσε να του χαρίσει. Δεν ήταν διαθέσιμος να κάνει πολλά πράγματα, καθώς είναι παιδί. Ωστόσο, αυτά που έκανε φτάνουν και περισσεύουν για να στείλουν μήνυμα ζωής σε όλο τον κόσμο. Σε έναν κόσμο, ο οποίος πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και κανείς δεν ενδιαφέρεται για κανέναν. Χίλια μπράβο σε αυτά τα παιδιά! Το μόνο που αξίζουν είναι χαρά, χαμόγελα και χειροκροτήματα.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika