Newsitamea.gr
CELEBRITY NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Συγκλονιστική η Αρβελέρ για Αγιά Σοφιά: Δεύτερη άλωση η μετατροπή της σε τζαμί-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

“Αν ακούσω ότι τα ψηφιδωτά έχουν δακρύσει δεν θα εκπλαγώ, ούτε για ποιο λόγο χτυπούν οι καμπάνες”.

Η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ είναι συγκλονισμένη από την απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί. “Αν ακούσω ότι τα ψηφιδωτά έχουν δακρύσει δεν θα εκπλαγώ, ούτε για ποιο λόγο χτυπούν οι καμπάνες” είπε μιλώντας στην ΕΡΤ και πρόσθεσε “χτυπούν για την χριστιανοσύνη”.

Η διακεκριμένη ιστορικός τόνισε ότι μ’ αυτήν την τραγική απόφαση έπεσαν οι μάσκες κι αναδείχθηκε σε κάθε της έκφανση η βαρβαρότητα του γειτονικού μας λαού. “Όταν ένας λαός έχει ανάγκη από τέτοιους συμβολισμούς για να διατηρήσει τη συνοχή του, απέχει πολύ από τα ευρωπαϊκά δεδομένα” κατέληξε η κυρία Αρβελέρ.

“Σήμερα έγινε η πραγματική άλωση της Πόλης” ανέφερε η Αρβελέρ σε μια αποστροφή του λόγου της κι επικαλέστηκε μαρτυρία Τούρκου δημοσιογράφου, ο οποίος υπογράμμισε ότι οι επέτειοι μνήμης για την άλωση της Πόλης καταδεικνύουν ότι όλα αυτά δεν ανήκουν στο τουρκικό λαό και πρέπει κάποια στιγμή να επιστραφούν.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση στον γάμο μετά το 1ο παιδί: γιατί συμβαίνει και πώς να την προλάβετε

Efi Nika

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika