Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σκοτώθηκε πάνω στην αγαπημένη του μηχανή- Σπαραγμός για τον 22χρονο Δημήτρη-δώρισαν τα όργανά του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ιεράπετρα: Συγκίνησαν γονείς που έδωσαν ζωή μετά το θάνατο του 22χρονου γιου τους σε τροχαίο.

Το τροχαίο δυστύχημα σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την Κρήτη. Ο 22χρονος Δημήτρης υπέκυψε στα τραύματά του. Συγκινεί η απόφαση που πήραν οι γονείς του…

Θρήνος για τον χαμό του νεαρού Δημήτρη, μετά το τροχαίο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Ιεράπετρα.

Όπως είπε ο διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης, η διαδικασία της λήψης των οργάνων του άτυχου νέου, θα ξεκινήσει αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις, ίσως απόψε το βράδυ.

Ο 22χρονος τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι και έμεινε εγκεφαλικά νεκρός. Οι γονείς του, παρά τον μεγάλο πόνο, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του. Ο Δημήτρης είναι το 11ο θύμα της ασφάλτου από τις αρχές του έτους στην Κρήτη.

Οι γονείς του, όταν ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι το παιδί τους ήταν εγκεφαλικά νεκρό, πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του και να δώσουν ζωή μέσα από τον θάνατό του.

Από τον 22χρονο ελήφθησαν ήπαρ, νεφροί και κερατοειδείς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε Ευαγγελισμό, Ιπποκράτειο και ΠΑΓΝΗ, σε μία διαδικασία που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής.
Ο άτυχος νέος οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μηχανή του στον περιφερειακό δρόμο της Ιεράπετρας, όταν συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, που επιχείρησε να στρίψει.

Ο Δημήτρης νοσηλεύτηκε για ένα 24ωρο στην Εντατική του Βενιζελείου, όμως τα τραύματα στο κεφάλι ήταν βαρύτατα με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με το ekriti.gr ο 22χρονος είναι το 11ο θύμα σε τροχαίο δύστυχημα από τις αρχές του έτους στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου ΕΣΥΠΡΟΤΑ Γιάννης Λιονάκης τον “αποχαιρετά” με μία ανάρτηση στο facebook και το μήνυμα και σε άλλους νέους, να μην οδηγούν σαν να μην υπάρχει αύριο…

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou