Newsitamea.gr
Ειδήσεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

8 ατράνταχτες αποδείξεις ότι έχετε την καλύτερη κουμπάρα του κόσμου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η κουμπαριά είναι πράγμα ιερό και αποτελεί μια σοβαρή δέσμευση απέναντι σ’ εκείνον που σε έχει επιλέξει. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κουμπάροι αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων, απογοητεύοντας τους ανθρώπους που τους έκαναν αυτήν την τιμή. Ευτυχώς, υπάρχουν και κατι κουμπάροι και κουμπάρες που είναι σωστό μάλαμα και δεν θα τους αλλάζαμε με τίποτα.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που αναρωτιέστε για το αν έχετε πράγματι την καλύτερη κουμπάρα του κόσμου, δεν έχετε παρά να επιβεβαιώσετε ότι ισχύουν όλα τα παρακάτω.

Όταν της το προτείνατε, ήταν σαν να το περίμενε καιρό

Θυμάστε την ημέρα που της κάνατε τη μεγάλη πρόταση; Θυμάστε πως έκανε σαν μικρό παιδί από τη χαρά της; Αν συνέβη έτσι, ήταν γιατί, βλέποντάς σας να πλησιάζετε τα σκαλιά της εκκλησίας, ήξερε βαθιά μέσα της ότι εκείνη θα ήταν η εκλεκτή της καρδιάς σας. Εκείνη που θα σας άλλαζε τα στέφανα και θα σας έδινε όλη την αγάπη και την ευχή της.

Στο γάμο σας, δεν άφησε καμία λεπτομέρεια στην τύχη

Αν η κουμπάρα σας πήρε τον γάμο σας πιο σοβαρά κι απ’ τον δικό της και δεν άφησε την παραμικρή λεπτομέρεια χωρίς να περάσει απ’ την έγκρισή της, σημαίνει ότι ήθελε να έχετε τις καλύτερες αναμνήσεις και να ζήσετε την πιο τέλεια μέρα της ζωής σας. Κι αυτό ήταν το καλύτερο δώρο γάμου που θα μπορούσε να έχει κανείς.

Θυμάται την επέτειο του γάμου σας πριν κι από σας

Η αλήθεια είναι ότι – καλά οι άντρες – αλλά κι εμείς οι γυναίκες βυθιζόμαστε στη ρουτίνα και ξεχνάμε να γιορτάσουμε τις πιο όμορφες στιγμές μας, όπως π.χ. η επέτειος του γάμου μας. Αν η κουμπάρα σας φροντίζει να μην το ξεχάσετε ποτέ, με ευχές και δωράκια, αλλά το θυμίζει και στον άντρα σας λίγες μέρες πριν, τότε δεν είναι φίλη, αλλά αληθινό διαμάντι.

Σας κάνει πάντα τα καλύτερα δώρα απ’ όλους

Την κουμπάρα μας δεν την επιλέγουμε τυχαία, είναι συνήθως ένας άνθρωπος που έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι μαζί και μας ξέρει πολύ καλά. Τόσο, ώστε να μαντεύει τις επιθυμίες μας και να μας κάνει πάντα τα καλύτερα δώρα είτε είναι για μας είτε για το σπίτι. Αν η κουμπάρα σας έχει κι αυτό το χάρισμά τότε είστε η πιο τυχερή… κουμπάρα του κόσμου!

 

Έχει άψογη σχέση με τον σύντροφό σας

Κακά τα ψέμματα, οι φίλες μας δεν έχουν πάντα καλές σχέσεις με τον σύντροφό μας κι αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα. Δεν είναι κρίμα, όμως, να συμβεί κάτι τέτοιο με το κουμπαράκι μας; Αν η κουμπάρα σας δεν είναι μόνο δική σας, αλλά και φίλη του συντρόφου σας, ένας παράγοντα ενότητας μεταξύ σας, έχετε χτυπήσει φλέβα χρυσού.

Ξέρει πάντα τι πρέπει να σας πει όταν έχετε τις μαύρες σας

Είναι αλήθεια πως, όση θετική ενέργεια κι αν του δώσει μια κουμπάρα, ένας γάμος έχει και τις σκοτεινές στιγμές του που σας ρίχνουν και σα απογοητεύουν. Αν το κουμπαράκι σας είναι δίπλα σας στα δύσκολα και ξέρει πάντα τι πρέπει να σας πει για να σας ανεβάσει και σας δώσει ελπίδα για το καλύτερο, τότε να μη φοβάστε τίποτα γιατί έχετε έναν φύλακα άγγελο.

Είναι και η καλύτερη νονά του κόσμου

Μα φυσικά! Ποιον άλλον θα επιλέγατε να βαφτίσει το παιδί δας, αν όχι την αγαπημένη σας κουμπάρα που έχει όλα τα φόντα να είναι η πιο τέλεια νονά! Αν το έχετε κάνει ήδη και το βαφτιστήρι της έχει τρελό έρωτα με τη νονά του τότε ξέρετε πως δεν κάνατε μόνο μια καλή επιλογή για εσάς, αλλά και για το παιδί σας.

Πάνω και πρώτα απ’ όλα, είναι η κολλητή σας

Με το που έγινε κουμπάρα σας, η κολλητή σας ανέλαβε έναν νέο ρόλο με διαφορετικές απαιτήσεις από εκείνον της φίλης. Παρ’ όλ’ αυτά, δεν υπάρχει λόγος να χάνεις τα πλεονεκτήματα μιας δυνατής φιλίας εξαιτίας μιας κουμπαριάς. Ειδικά αν η φίλη σας είναι η καλύτερη κουμπάρα του κόσμου, που σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη κολλητή!

 

mama365.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou