Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αυτή είναι η 34χρονη που έχασε το μάτι της από επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα- Είχε παίξει στο Deal-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Την είδαμε στο “Deal” με τον Χρήστο Φερεντίνο – Είναι από το Λουτρό Αμφιλοχίας και έχει εργαστεί στα λογιστικά γραφεία μεγάλων εταιρειών τροφίμων ενώ αγαπάει τον χορό.

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση με βιτριόλι εναντίον 34χρονης γυναίκας στην Καλλιθέα με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι της. Πρόκειται για μια πανέμορφη ξανθιά γυναίκα που είχε βρεθεί τον Ιανουάριο του 2019 και στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς είχε συμμετάσχει ως παίκτρια από την Αιτωλοακαρνανία, στο παιχνίδι του Alpha “Deal”.

Αυτή είναι η 34χρονη που έχασε το μάτι της από επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα- Είχε παίξει στο Deal [εικόνες]

34χρονη

Η 34χρονη γυναίκα είναι από το Λουτρό Αμφιλοχίας και έχει εργαστεί στα λογιστικά γραφεία μεγάλων εταιρειών τροφίμων και αγαπάει τον χορό.

34xroni

34xroni

Στην εκπομπή LIVE NEWS του Mega μίλησε ο Πάρης Μπουλές, διευθυντής επειγόντων στο Metropolitan, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, και τώρα κινδυνεύει να χάσει το μάτι της.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπουλές “Νοσηλεύεται στην ομάδα εγκαυμάτων. Στη διάρκεια της πρωινής βάρδιάς μου στις 09:48 παρέλαβα μία γυναίκα που ήρθε τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Είχε γίνει κάποιου είδους επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Αντιμετωπίστηκε σαν χημικό έγκαυμα. Της δώσαμε όλες τις πρώτες βοήθειες”.

“Η γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα της. Και στο αριστερό της μάτι ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται από μία ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για το μάτι. Είναι σταθερή η κατάστασή της αυτή τη στιγμή”, πρόσθεσε ο ίδιος.

“Στην ερώτησή μου για το αν ήταν εσκεμμένο ώστε να φωνάξουμε την αστυνομία, μου είπε “δεν ξέρω τι έγινε, μία γυναίκα με μαύρα, δεν έχω καταλάβει, μου πέταξε κάτι”. Ήταν δύσκολη η επικοινωνία λόγω του σοκ που βίωνε”, κατέληξε ο κ. Μπουλές.

 

 

.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou