Newsitamea.gr
NEWS FEED ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

8 ατράνταχτες αποδείξεις ότι έχετε την καλύτερη κολλητή του κόσμου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Είναι αλήθεια ότι οι φίλοι μας είναι πραγματικός θησαυρός και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτούς, αλλά ανάμεσά τους υπάρχει πάντα ένα διαμάντι που ξεχωρίζει και κάνει τη ζωή μας πιο λαμπερή! Το διαμάντι αυτό είναι η κολλητή μας, ο άνθρωπος που έχουμε επιλέξει να κρατάμε δίπλα μας ό,τι κι αν συμβεί και που είμαστε έτοιμοι να του ανταποδώσουμε αυτήν την αυταπάρνηση ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αν έχετε κι εσείς έναν τέτοιον άνθρωπο, τότε μάλλον έχετε χτυπήσει φλέβα χρυσού και πρέπει να τον προσέχετε σαν τα μάτια σας.

Να θυμάστε, λοιπόν, πως έχετε την καλύτερη κολλητή του κόσμου όταν:

Περνάτε καλά μαζί της ό,τι κι αν κάνετε

Φίλους έχετε σίγουρα πολλούς και περνάτε καλά μαζί τους, αλλά πολύ συχνά πρέπει να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και να βάζετε νερό στο κρασί σας για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Όχι όμως με την κολλητή σας! Μαζί, ό,τι κι αν κάνετε το κάνετε πάντα με τη διάθεση στο φουλ και χωρίς συμβιβασμούς που σας περιορίζουν.

Είναι δίπλα σας όποτε την χρειαστείτε

Η οικογένειά σας είναι αναμφισβήτητα το καταφύγιό σας, αλλά καμιά φορά χρειάζεστε έναν άνθρωπο με τον οποίο μιλάτε με ίσους όρους και νιώθετε άνετα να του εκμυστηρευτείτε τα πάντα – αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρει δηλαδή. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος από την κολλητή σας, που δεν έχει λείψει από κοντά σας σε καμία στιγμή, είτε χαράς είτε στενοχώριας.

Σας κάνει τα καλύτερα δώρα

Δώρα έχετε πάρει πολλά στη ζωή σας κι έχετε έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με αντικείμενα ή ρούχα που δεν ξέρατε τι να τα κάνετε. Αυτό συμβαίνει γιατί οι άνθρωποι που σας τα δώρισαν δεν σας γνωρίζουν και τόσο καλά και δεν μπήκαν στον κόπο να σας μάθουν. Ο μόνος άνθρωπος που δεν σας απογοητεύει ποτέ με τα δώρα του είναι η κολλητή σας.

Σας δίνει τις καλύτερες στιλιστικές συμβουλές

Όταν βγαίνετε έξω για να περάσετε καλά, θέλετε να είστε πάντα όμορφη και κομψή. Φυσικά, θα ζητήσετε τη γνώμη του συντρόφου σας, αλλά δεν είναι ο κατάλληλος να σας καθοδηγήσει, αφού σας βλέπει πάντα εκθαμβωτική. Την πιο κοφτερή ματιά θα σας τη ρίξει η κολλητή σας κι ύστερα θα σας δώσει τα καλύτερα τιπς για ν’ απογειώσετε το στιλ σας.

Στηρίζει τις επιλογές σας και σας συμβουλεύει για το καλύτερο

Στις βαρύνουσες επιλογές και τις μεγάλες αποφάσεις της ζωής σας, είναι πολύ σημαντικό να μην είστε μόνη. Να έχετε κάποιον που μπορείτε να βασιστείτε, όχι μόνο για να σας στηρίξει, αλλά και για να σας συμβουλέψει όταν νομίζει ότι πρέπει να το σκεφτείτε καλύτερα. Ευτυχώς, λοιπόν, που η κολλητή σας είναι πάντα εκεί ως στήριγμα και φύλακας άγγελός σας.

Δεν χάνει την ευκαιρία να μάθει νέα σας

Όσο η ζωή σας γίνεται πιο πολύπλοκη, τόσο περισσότερα πράγματα έχετε να μοιραστείτε καθημερινά: χαρές, απογοητεύσεις, δυσκολίες, ιδέες κλπ. Τα νέα σας, δηλαδή, που λαχταράτε να μιλήσετε γι’ αυτά και να λάβετε την αντίστοιχη ανταπόκριση. Κι η κολλητή σας είναι πάντα διαθέσιμη να σας ακούσει και ν’ ανταποκριθεί με τον ενθουσιασμό και την ενσυναίσθησή της.

Δεν είναι ποτέ επικριτική

Στη ζωή κάνετε και λάθη που άλλοτε σας αποθαρρύνουν κι άλλοτε πληγώνουν κάποιον που δεν έφταιγε σε τίποτα. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε εκείνη τη στιγμή είναι να σας στήσουν στον τοίχο. Γι’ αυτό, σπεύδετε να μιλήσετε στην κολλητή σας που είναι έτοιμη να σας λούσει με κατανόηση και αγάπη, αντί για στείρα κριτική και δηκτικότητα.

Είναι απολύτως ειλικρινής μαζί σας

Καθημερινά, συναναστρέφεστε με πολλούς ανθρώπους, ακούτε πολλά και διάφορα, αλλά στο τέλος της ημέρας θέλετε να μιλήσετε με κάποιον που δεν έχει τίποτα να κερδίσει ή να κρύψει από εσάς. Θέλετε να ακούσετε τη φωνή της κολλητής σας, που δεν στρογγυλεύει όσα έχει να σας πει και μιλάτε πάντα ανοιχτά για όσα σκέφτεστε και αισθάνεστε.

ΠΗΓΗ: mama365.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

M M

Έρχεται το «καλάθι του νονού»: Τι προϊόντα θα περιέχει και ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι αυτό το Πάσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika