Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Αντιπρύτανης ΑΠΘ: «Ο κορονοϊός είναι κατασκευασμένος… υπάρχει εμβόλιο αλλά το κρύβουν»-BINTEO

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Λάδι στη …φωτιά της συνωμοσιολογίας ρίχνει ο  αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Γιαννακουδάκης, με την τοποθέτησή του για τον κορονοϊό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τα Λόγια της Πόλης», στον τηλεοπτικό σταθμό TV100 ο κ. Γιαννακουδάκης δήλωσε ότι «πιθανολογεί πως ο νέος κορονοϊός είναι κατασκευασμένος» και μάλιστα πως υπάρχει ήδη εμβόλιο το οποίο αναπτύχθηκε πριν από την εξάπλωσή του αλλά δεν το ανακοινώνουν «για λόγους σκοπιμότητας».

«Μπορώ να υποθέσω ότι και το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή την στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας», είπε.

«Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτό τον ιό δεν είναι η επικινδυνότητά του, αλλά είναι η ικανότητά του να διαδίδεται. Όλα τα μέτρα μικρό αποτέλεσμα μπορεί να έχουν», συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακουδάκης, ο οποίος επισήμανε πως δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika