Newsitamea.gr
CELEBRITY NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ

Κώστας Βουτσάς: Δίνει μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής του «Αττικόν»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Αττικόν”.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου “Αττικόν” νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο μεγάλος μας ηθοποιός Κώστας Βουτσάς. Οι πρώτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι υπέστη συγκοπή, ενώ έπασχε από λοίμωξη του αναπνευστικού. Μια δύσκολη κατάσταση για την οποία χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να εισαχθεί για εντατική νοσηλεία στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου, στην οποία παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του.

Ο Κώστας Βουτσάς μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες στην εφημερία του νοσοκομείου “Αττικόν”, με συπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού. Εισήχθη εσπευσμένα στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, ενώ χθες αργά τη νύχτα, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Υπέστη συγκοπή και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Αμέσως εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή, υπο μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του.

Στο πλευρό του αιώνιου έφηβου του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και μεγάλου μαχητή, βρίσκεται συνεχών η οικογένειά του.

Να σημειωθεί ότι ο 88χρονος Κώστας Βουτσάς βίωσε πρόσφατα την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

 

iatropedia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Όταν λέμε «όχι» αλλά πεθαίνουμε για το «ναι»

Efi Nika

Θέλεις να έχεις για πολλά χρόνια γερή καρδιά; Υιοθέτησε τις 3 απλές αλλαγές

Γιώργος Newsitamea