Newsitamea.gr
AMEA news ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

Τραγουδά στον νεογένννητο αδερφό του με σύνδρομο Down το 10.000 Hours και μας συγκινεί- ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Είναι από εκείνα τα βίντεο, από εκείνες τις εικόνες, που δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

Απλά βλέποντας τα ή ακούγοντας τα συνειδητοποιείς την δύναμη της αγάπης και το πως η μουσική μας ενώνει.
Τα τραγούδια έχουν τη δύναμη να σχετίζονται με τη ζωή μας με ουσιαστικούς τρόπους και η συνεργασία του Dan + Shay με τον Justin Bieber στο τραγούδι 10,000 Hours έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τις ζωές μιας μητέρας και των γιων της.

Ένα βίντεο ενός νεαρού αγοριού που ονομάζεται Rayce να τραγουδάει το τραγούδι στον αδερφό του Tripp, ο οποίος έχει σύνδρομο Down, έγινε αμέσως viral.

Δείτε και εσείς το γλυκό βίντεο του Rayce Holding Tripp καθώς το νέο τραγούδι βρήκε την καλύτερη του … εκτέλεση: Ο μεγάλος αδερφός κρατά στην αγκαλιά του το μωρό τους και τραγουδά απαλά τους στίχους στον αδερφό του: “Θα περάσω δέκα χιλιάδες ώρες / Και δέκα χιλιάες περισσότερα / Ω, αν αυτό είναι χρειάζεται να μάθεις ότι η δική σου γλυκιά καρδιά / Και δεν θα φτάσω ποτέ εκεί, αλλά θα προσπαθήσω / Αν είναι δέκα χιλιάδες ώρες ή το υπόλοιπο της ζωής μου / θα σε αγαπώ ».

Το βίντεο δημοσιεύθηκε αρχικά στο Facebook από τη μητέρα των αγοριών, Nicole Powell, που εξήγησε πως ο Rayce τραγουδά πάντα στο μικρό του αδελφό και είναι ο δικός τους τρόπος επικοινωνίας. “Η αγάπη δεν μετρά τα χρωμοσώματα, ή όπως λέει η Rayce. Δεν είμαστε όλοι διαφορετικοί;

Οι νικητές του Grammy έγραψαν: “Αυτό είναι μόνο το πιο γλυκό και πιο συναρπαστικό βίντεο που έγινε ποτέ. Το βλέπουμε κάθε φορά και χαμογελάμε”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γι’αυτό το είπε τώρα: Η αλήθεια πίσω από την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο και ο σοβαρός λόγος

Efi Nika

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Πήγε εκδρομή και κατέληξε σε επείγον χειρουργείο: Πώς χάρη σε μια σέλφι 33χρονη διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Efi Nika