Newsitamea.gr
NEWS FEED ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΑ

30χρόνη έμαθε ότι έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο και μας δίνει το σπουδαιότερο μάθημα ζωής

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τελευταίες στιγμές: Ο καρκίνος «χτύπησε» την πόρτα της Fiora Munro. Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε τελικό στάδιο καρκίνου. Μάλιστα, θα λάβει μέρος σε ένα ντοκιμαντέρ του BBC, το οποίο σχετίζεται εκείνους που ζουν τις τελευταίες ημέρες της ζωής τους.

Η ίδια δεν θέλει λουλούδια, στεφάνια και μαύρα ρούχα στην κηδεία της. Είναι 32 ετών και θέλει να μοιράζει ευγένεια και χαρά για όσο αντέξει. Αποφάσισε να αφήσει ένα χαρτονόμιστα των 20$ στο τραπέζι ενός αγνώστου, εξηγώντας του ποια ήταν και παράλληλα ζητώντας να «περάσει την ευγένεια στον επόμενο».

«Ίσως είναι ο τρόπος μου να αφήσω ένα μικρό σημάδι πέρα από το στενό οικογενειακό και φιλικό μου περιβάλλον. Είναι, όμως, κάτι το οποίο δε θα σκεφτόμουν αν δεν είχα διαγνωστεί με καρκίνο».

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Fiona, διαγνώστηκε καρκίνο σταδίου 4 στις ωοθήκες.

«Δεν υπάρχει στάδιο 5. Δεν μπορεί να χειρουργηθεί, δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις», ήταν τα λόγια των γιατρών. της είπαν. Δεν ρώτησε «Πόσος χρόνος απομένει;». Δεν έγινε ποτέ, αυτή, η ερώτηση. Η ίδια εξομολογείται «Ποιο θα ήταν το νόημα; Δεν μπορώ να ξοδέψω όσο χρόνο μου απομένει μέσα στη μιζέρια. Εξάλλου κατάλαβα ότι αυτός ο καρκίνος είναι ένα δώρο. Ένα δώρο το οποίο ποτέ δεν θέλησα, αλλά με ανάγκασε να ξανασκεφτώ τη ζωή».

Έπειτα, συμπληρώνει «Ξόδεψα τα περισσότερα χρόνια μου προσπαθώντας να αναρριχηθώ επαγγελματικά. Δεν έβλεπα ποτέ το σύζυγό μου. Αλλά έκανα αλλαγές. Αλλαγές που δε θα γίνονταν ποτέ πριν και αυτό είναι καλό».

Τελευταίες στιγμές – Καρκίνος: Θα ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία, η Fiora;

Η ίδια απαντά «Όχι. Αν η ζωή μου ήταν όπως πριν όχι. Ζω με ποιότητα τώρα πια. Δεν βρίσκομαι άλλο στο συνεχές τρέξιμο. Είμαι χαρούμενη…πραγματικά χαρούμενη!».

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika