Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο επίλογος του δράματος: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από το άγριο φονικό στα Μέγαρα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στα Μέγαρα όταν ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε την 43χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο 50χρονος σωφρονιστικός θεωρούσε πως υπεύθυνος για τον χωρισμό του με την σύζυγό του ήταν ο 48χρονος αδελφό της. Ο 50χρονος δεν δίσταζε να λέει στην πρώην σύζυγό του: «Θα τα πληρώσει όλα ο αδελφός σου».

Αμέσως μετά το φονικό, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ήταν ο αδελφός του: «Γύρω στις 19:30 με πήρε τηλέφωνο ο αδελφός μου και μου είπε ότι είχε πάει στο σπίτι της πρώην γυναίκας του στα Μέγαρα για να δει το παιδί. Δεν θυμόταν όμως τι είχε γίνει. Μου είπε ότι πίστευε ότι είχε κάνει κάποιο κακό. Τον ρώταγα αλλά δεν έβγαζα νόημα απ’ όσα μου έλεγε», λέει ο αδελφός του δράστη.

Όταν ενημερώθηκε από το διαδίκτυο για το τι είχε συμβεί επικοινώνησε και πάλι μαζί του. «Του είπα να πάρει αμέσως το δικηγόρο του. Αργότερα, με πήρε αυτή και μου είπε να βρεθούμε όλοι μαζί, για να παραδοθεί ο αδελφός μου στην ασφάλεια. Έτσι και έγινε. Όταν τον είδα, ήταν σοκαρισμένος, δεν τον ρώτησα κάτι. Στους αστυνομικούς είπα για την πιεσμένη κατάσταση στην οποία ήταν», τόνισε ο αδελφός του 50χρονου σωφρονιστικού.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika