Newsitamea.gr
Uncategorized

Ποια ζώδια θα σε «γράψουν» μετά από το πρώτο ραντεβού

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

«Η ΚΛΗΣΗ ΣΑΣ… ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ»

Βγήκατε, νόμιζες ότι περάσaτε μια χαρά, αλλά την επόμενη ημέρα κάθεσαι πάνω από το κινητό και περιμένεις να σου στείλει μήνυμα. Δεν το έκανε και τελικά έστειλες εσύ Περιμένεις, αλλά τίποτα… ακόμα να απαντήσει. Μήπως βγήκες με ένα από τα παρακάτω ζώδια;

Είναι εκείνη η άβολη στιγμή που κοιτάς κάθε λίγο και λιγάκι το κινητό σου και δεν λαμβάνεις καμία απάντηση. Δεν θα μιλήσουμε για το χειρότερο σενάριο να το διαβάσει και να μην απαντήσει. Αυτός είναι σίγουρα Δίδυμος! Τι λένε τα ζώδια για τα αναπάντητα μηνύματα; Ποια είναι αυτά που, δυστυχώς, σε «γράφουν»;

Το ζώδιο του Διδύμου
Οι Δίδυμοι, που είναι περίεργοι στις σχέσεις τους, ζουν στον δικό τους πλανήτη και τίποτα δεν το αλλάζει αυτό. Είναι το ζώδιο που θα διαβάσει το μήνυμά σου και μπορεί να μην σου απαντήσει καν στο απλό: «Γεια, τι κάνεις;». Μπορεί εσύ να τον χαρακτηρίσεις αγενή, αλλά εκείνου δεν του καίγεται καρφί.

Το ζώδιο του Σκορπιού
Οι Σκορπιοί έχουν μια περίεργη σχέση με τις απαντήσεις μηνυμάτων. Εάν βγήκατε, του έστειλες και δεν απάντησε, μην το πάρεις για απόρριψη. Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες έτσι να αρχίζει το παιχνίδι μαζί του. Εάν δεν απαντήσει ξαναστείλε του, αυτή τη φορά κάτι ευφυές. Τότε, θα καταλάβεις εάν δεν σου απάντησε επίτηδες ή απλά δεν θέλει, μην ξεχνάς πως περνά και μόνος του καλά.

Το ζώδιο του Τοξότη
Η κατάσταση με έναν Τοξότη είναι πολύ απλή. Οταν δεν σου απαντήσει σε μήνυμα, μην ξαναστείλεις, μην ξανασχοληθείς μαζί του. ΟΚ, δεν είναι ευγενικό να μην απαντάει, αλλά αυτός είναι ο εύκολος τρόπος να δείξει την απόρριψή του.

 

iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι άνθρωποι που τα θέλουν όλα και τα περιμένουν δωρεάν.

Βογιατζής Ηλίας

Στέρηση σε λίπη και υδατάνθρακες αυξάνουν τη θνησιμότητα

Efi Nika

Ο κανόνας των 20 δευτερολέπτων όλοι πρέπει να εφαρμόσουμε

Efi Nika