Newsitamea.gr
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Κοινωνικό Μέρισμα τα Χριστούγεννα! “Θα έχουμε πλεόνασμα και θα δοθεί στους ασθενέστερους” προανήγγειλε ο Μητσοτάκης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μήνας μποναμάδων ο Δεκέμβριος. Ο πρωθυπουργός είπε ότι το πλεόνασμα που θα υπάρξει θα δοθεί στους ασθενέστερους τα Χριστούγεννα!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι το όποιο επιπλέον πλεόνασμα, θα δοθεί τον Δεκέμβριο για τη στήριξη των ασθενέστερων.

Ειδήσεις έβγαλε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Athens Democracy Forum. Ο πρωθυπουργός είπε ότι πριν από τις 7 Ιουλίου υπήρχε δημοσιονομικό κενό αλλά τώρα αναμένεται επιπλέον πλεόνασμα για το 2019 και πως αυτό θα δοθεί για τη στήριξη των ασθενέστερων τον Δεκέμβριο.

«Όταν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση υπήρχε δημοσιονομικό κενό για το 2019, τώρα είναι πιθανό να υπάρξει επιπλέον πλεόνασμα», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ανοιχτής συζήτησης με τον αρθρογράφο της εφημερίδας «New York Times», Roger Cohen, στο πλαίσιο των εργασιών του Athens Democracy Forum. Ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι το όποιο επιπλέον πλεόνασμα θα δοθεί τον Δεκέμβριο για τη στήριξη των ασθενέστερων.

«Πιστεύουμε ότι η μείωση των φόρων θα ενισχύσει τη φορολογική συμμόρφωση» είπε ακόμα σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης θυμίζοντας ότι ο δείκτης οικονομικού κλίματος κινείται ανοδικά μετά την εκλογή της νέας κυβέρνησης σε αντίθεση με άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα η Γερμανία.

Την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός τόνισε το γεγονός πως η Ελλάδα δανείστηκε χθες με αρνητικό επιτόκιο, «κάτι ασύλληπτο μόλις πριν από έναν χρόνο», και στάθηκε ιδιαίτερα στο ξεμπλοκάρισμα των επενδύσεων όπως αυτή του Ελληνικού.

 

Επίδομα Ενοικίου: Λογαριασμό ΔΕΗ στο όνομα του δικαιούχου, χαράτσι 130 ευρώ-Τι αλλάζει;

Κοινωνικό μέρισμα 2019 και 13η Σύνταξη – Τι θα πληρωθεί τον Δεκέμβριο;

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχει μόνο 1 όρο και το πήρες: Ξεκινά το επίδομα των 1.320 ευρώ για τρόφιμα, είδη βασικής ανάγκης και σχολικά

Efi Nika

Παίρνεις 2.400€ στο χέρι με 1 απλή αίτηση: Το άγνωστο επίδομα που δικαιούνται πολλοί αλλά το ξέρουν ελάχιστοι

Efi Nika

Βρέχει λεφτά και το Πάσχα: Νέο επίδομα σε 2,3 εκατομμύρια Έλληνες, πoιoι θα το πάρετε, πόσα χρήματα στην τσέπη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika