Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Το νησί των αντιθέσεων με την αναλλοίωτη κυκλαδίτικη ομορφιά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Σέριφος είναι ιδανικός προορισμός για όσους ψάχνουν το διαφορετικό – Δείτε τις φωτογραφίες

Η μυθολογία λέει πως στη Σέριφο μεγάλωσε ο Περσέας, γιος του Δία και της Δανάης, ενώ από εδώ πέρασε ο Οδυσσέας, στον γυρισμό για την Ιθάκη. Κι αυτός ο τόπος ο μυθικός δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει τη δική του απόκοσμη ομορφιά, που παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο, υπενθυμίζοντας τη διαφορετικότητά του.

Άλλωστε, η Σέριφος είναι γνωστή και ως το νησί των αντιθέσεων γιατί, παρά την «άγρια» φύση της, με το πλούσιο σε κοιτάσματα υπέδαφος, οι διακοπές εκεί είναι μία ανάπαυλα ηρεμίας και ησυχίας. Επιπλέον, διατηρεί αναλλοίωτη την κυκλαδίτικη ομορφιά της και είναι αυτός ένας παραπάνω λόγος για να αποτελέσει προορισμό σας. Εξάλλου, το νησί είναι ο αγαπημένος προορισμός για όσους ψάχνουν το διαφορετικό.

Και το ανακαλύπτουν, καθώς ταυτόχρονα το βλέμμα τους γαληνεύει ταξιδεύοντας στον ορίζοντας κι έχοντας ως θέα άλλα Κυκλαδονήσια.

Για πολλούς, η Χώρα της Σερίφου είναι η πιο όμορφη στις Κυκλάδες. Χωρίς αμφιβολία, μαγεύει τον επισκέπτη, με τα πλακόστρωτά της και τους ανεμόμυλούς της. Η Κάτω Χώρα είναι μια ολόλευκη πινελιά, με καλαίσθητα σπιτάκια και ανθοστόλιστες αυλές, ενώ συνδέεται με την Πάνω Χώρα με σκαλιά.

Οι δεκάδες παραλίες της Σερίφου θα κερδίσουν και τον πιο απαιτητικό παραθεριστή. Με βαθιά ή ρηχά νερά, με άμμο ή με βότσαλο, σκιερές ή όχι, αποτελούν ένα από τα χαρακτηριστικά του ξεχωριστού νησιού, που κάνουν πολλούς επισκέπτες να επιστρέφουν στη Σέριφο ξανά και ξανά.

ΠΗΓΗ:Newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πελώριο, πιο μεγάλο και από ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το νέο υπερκατάστημα των ZARA που ανοίγει άμεσα στην Αθήνα

Efi Nika

Κακά μαντάτα για όσους έχουν Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank: Όποιος μπαίνει στην τράπεζα… πληρώνει – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika