Newsitamea.gr
CELEBRITY NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δημήτρης Λυμπερόπουλος: Απίστευτη ιστορία με την κηδεία του σπουδαίου δημοσιογράφου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε με την κηδεία του σπουδαίου Έλληνα δημοσιογράφου, αφού τελικά ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος… δεν κηδεύτηκε.

Όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το newsit.gr, ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ο οποίος έφυγε από την ζωή το περασμένο Σάββατο, επρόκειτο να κηδευτεί χθες, Τρίτη 20.08.2019, στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου στις 16:30.

Προς έκπληξή τους, όμως, όπως αναφέρει και ρεπορτάζ της Espresso, φίλοι και παλιοί συνεργάτες του διάσημου κοσμικογράφου, που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο για το τελευταίο αντίο, ενημερώθηκαν μια ώρα πριν την κηδεία πως… αναβάλλεται.

«Η κηδεία αναβάλλεται. Δεν γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθεί, μιας και πρέπει να υπογράψει κάποιος συγγενής, για να πάρουν τη σορό από το νοσοκομείο και από εκεί να τη μεταφέρουν στο νεκροτομείο για νεκροτομή», δήλωσε στην εφημερίδα ο φύλακας του κοιμητηρίου, ο οποίος ενημερώθηκε για την αναβολή της κηδείας μόλις λίγη ώρα πριν από το καθορισμένο ραντεβού.

Στο νεκροταφείο για το τελευταίο “αντίο” περίμενε υπομονετικά, με ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα, και η σύζυγος ενός εκ των παραγωγών της αμερικανικής κινηματογραφικής εταιρείας Fox, η οποία θυμήθηκε περιστατικά με τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο και την Τζέιν Μάνσφιλντ, όταν ο σύζυγός της την είχε φέρει στην Ελλάδα. «Ο Δημήτρης ήταν πολύ σπουδαίος και τον αγαπούσαν όλοι οι παλιοί και γι’ αυτό ήταν πάντα δίπλα του», δήλωσε.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η αστυνομία εντόπισε κάποια ξαδέρφια του Δημήτρη Λυμπερόπουλου και έναν ανιψιό του στην Αμερική, και τους ειδοποίησε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να τελεστεί η κηδεία.
Δημήτρης Λυμπερόπουλος – Πότε τελικά θα γίνει η κηδεία του

Σύμφωνα τώρα με ενημέρωση που δίνει η ΕΣΗΕΑ, ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος θα κηδευτεί αύριο, Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019, στις 17:00 το απόγευμα, στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

ΠΗΓΗ: Madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγωσαν οι συγγενείς του νεκρού: Τους είπαν ότι πέθανε από καρκίνο, τον ξέθαψαν & τελικά αποδείχθηκε δολοφονία

Efi Nika

Έτσι και πας… χώρισες: Τα 2 «απαγορευμένα» ελληνικά νησιά για ζευγάρια, με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προσοχή: Φορτίζεις το κινητό σου στο αυτοκίνητο; Δεν υπάρχει χειρότερο λάθος, σοβαρός κίνδυνος

Efi Nika