Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Φήμες ότι απεβίωσε από καρδιακό επεισόδιο ο Ερντογάν

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το σάιτ “Arab Turk” διέψευσε τις φήμες, χαρακτηρίζοντας τις «χωρίς βάση» – Προς το παρόν καμία επίσημη δήλωση από την Άγκυρα.

Τις τελευταίες ώρες η είδηση του θανάτου του Ταγίπ Ερντογάν έχει κατακλύσει τα σοσιαλ μίντια. Ιστοσελίδες της Μέσης Ανατολής αναπαραγάγουν την είδηση ότι ο Τούρκος πρόεδρος έφυγε από τη ζωή εξαιτίας καρδιακού επεισοδίου στην Κωνσταντινούπολη στην ηλικία των 65 ετών.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες γιατροί πάλευαν για αρκετή ώρα να τον επαναφέρουν. Το σάιτ “Arab Turk” διέψευσε τις φήμες, χαρακτηρίζοντας τις «χωρίς βάση». Δεν έχει ακόμα προχωρήσει σε δημόσια διάψευση η Άγκυρα

Τα σενάρια θανάτου του τούρκου προέδρου φέρεται να ξεκίνησαν μετά την είσοδο Κούρδων στην εβραϊκή γλώσσα, στη Wikipedia, όπου έβαλαν ημερομηνία για το θάνατο του Ερντογάν, και έτσι η φήμη διαδόθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ισραηλινές ιστοσελίδες πάντως, οι οποίες παρακολουθούν το θέμα, αναφέρουν πως ο τούρκος πρόεδρος είναι διακοπές και για το λόγο αυτό αμέσως έσπευσαν να διορθώσουν το λάθος στη Wikipedia, εμποδίζοντας την πρόσβαση στο λήμμα του «Ερντογάν» όπου πλέον κανείς δεν μπορεί να εισέλθει και να το επεξεργαστεί για όσο διάστημα το θέμα είναι υπό έρευνα.

ΠΗΓΕΣ: protothema.gr in.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika