Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Χαμός στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Δούρου για τον αντικαπνιστικό νόμο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 Έξαλλοι οι χρήστες του διαδικτύου «σφυροκοπούν» την απερχόμενη περιφερειάρχη – Την κατηγορούν ότι σιγοντάρει κατά της εφαρμογής του νόμου, ότι προσβάλλει τη μνήμη της Μελίνας και φέρεται ανεύθυνα απέναντι στο κοινό

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση της Ρένας Δούρου, σχετικά με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Η απερχόμενη περιφερειάρχης, σχολιάζοντας προφανώς τις προεκλογικές εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με τις οποίες η πλήρης εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου με καθολική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους κλειστούς χώρους αποτελεί βασική προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας, έκανε ένα πραγματικά… αψυχολόγητο post στο Instagram.

Αυτό περιλάμβανε μια φωτογραφία της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη, όπου φαίνεται να κρατά τσιγάρο, μαζί με τη λεζάντα: «Σχόλιο περί αντικαπνιστικού… Πολλές καλημέρες!».

Η ανάρτηση της Ρένα Δούρου προκάλεσε τις οργισμένες αντιδράσεις πολλών χρηστών, τόσο στην ενότητα σχολίων του post της όσο και σε άλλες πλατφόρμες, όπως το Twitter.

Η πλειοψηφία των σχολιαστών αποδοκιμάζουν έντονα την ανάρτηση, επισημαίνοντας ότι ουσιαστικά προτρέπει στην παραβίαση της νομοθεσίας, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που ειρωνεύονται έντονα τη Ρένα Δούρου, υπενθυμίζοντάς της πως η Μελίνα Μερκούρη νόσησε και πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα που προκαλείται από το κάπνισμα.

Μερικά από τα ενδεικτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση αναφέρουν: «Δεν είσαι άξια να αναφέρεις τη Μερκούρη, διότι είναι αδυνατο να φθάσεις στο επίπεδο αυτης της πολιτικού. Εσυ πού ακόμα δεν ζήτησες συγνώμη για τα θύματα στο Μάτι».

«Ισοπέδωση στο μεγαλείο της! Από δημόσιο πρόσωπο που επηρεάζει συνειδήσεις είναι απαράδεκτες αναρτήσεις που σιγοντάρουν κατά εφαρμογής νόμου. Επίσης κα Δούρου αυτή η ευχή “καλημέρες” δεν στέκει συντακτικά. Μια είναι η καλημέρα…για αύριο έχει ο Θεός. Μάθετε να εκφράζεστε σωστά τουλάχιστον όταν γράφετε δημόσια».

«Όχι ότι η γυναίκα πέθανε από καρκίνο! Όχι! Απαράδεκτο σχόλιο!». «Το πολιτικό σας μένος ξεπερνάει την ηθική σας και αυτό είναι το πιο λυπηρό από όλα για τον χαρακτήρα σας». «Ίχνος ντροπής δεν υπάρχει πουθενά, μόνο ανικανότητα! Απίστευτο πραγματικά, δημόσιο πρόσωπο προτρέπει στον καρκίνο! Ευτυχώς ξεμπερδέψαμε από εσάς! ».

ΠΗΓΗ: Madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea