Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κοζάνη: Γιατρός για τις ανάγκες της απάτης – Το κόλπο με τη μνήμη των θυμάτων του!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το έπαιζε γιατρός και ξεπέρασε τον εαυτό του. Θέμα συζήτησης στην Κοζάνη τα όσα αποκαλύφθηκαν…

Πρωταγωνιστής ένας 41χρονος Έλληνας, που είχε βρει τη συνταγή της απάτης στην Κοζάνη. Θύματά του, 4 ηλικιωμένοι που παγιδεύτηκαν και έχασαν τα χρήματά τους.

Ο 41χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, ο 41χρονος τον Φεβρουάριο του 2019, διέπραξε στην περιοχή της Κοζάνης, συνολικά 4 κλοπές σε βάρος 4 ατόμων, εκ των οποίων 3 γυναικών, ηλικίας 59, 80 και 81 ετών και ενός άντρα, ηλικίας 86 ετών.

Ως προς τη μεθοδολογία του δράστη εξακριβώθηκε ότι, προσέγγιζε μεγάλης ηλικίας άτομα, και εκμεταλλευόμενος την ευπιστία τους, προσποιούμενος τον ιατρό που είχε αναλάβει την ιατρική τους παρακολούθηση στο παρελθόν, τους έπειθε να επιβιβαστούν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, προκείμενου να τους μεταφέρει στον προορισμό τους.

Κατά την μεταφορά τους και σε μερικές περιπτώσεις εντός της οικίας των ηλικιωμένων, που τους είχε μεταφέρει, κατάφερνε χωρίς να γίνετε αντιληπτός να αφαιρέσει χρηματικά ποσά και διάφορα μικροαντικείμενα.

Προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης για την τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Πηγή: kozanilife.gr,newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika