Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

89χρονος κάνει δεύτερη φορά πρόταση γάμου στη γυναίκα του!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

89χρονος κάνει δεύτερη φορά πρόταση γάμου στη γυναίκα του.

Eίναι μαζί από το γυμνάσιο, παντρεύτηκαν το 1956 και έχουν πραγματικά περάσει τα πάντα μαζί.  Εκείνος ήθελε να κάνει κάτι ιδιαίτερο ειδικά γι’ αυτήν, μόλις θα έβγαινε από το νοσοκομείο. Και το έκανε.

Της αγόρασε καινούργιο δαχτυλίδι αρραβώνων, έπεσε στο ένα γόνατο, όπως ακριβώς έκανε πριν πολλά χρόνια και ζήτησε ξανά από τη σύζυγό του να τον παντρευτεί

Τίποτα δεν λέει σε αγαπάω τόσο καλά, όπως ένα ολοκαίνουργιο δαχτυλίδι με διαμάντια, έχουμε δίκιο;

Εννοούμε ένα ολοκαίνουργιο δαχτυλίδι διαμαντιών μετά από 63 χρόνια γάμου, τέσσερα παιδιά, εννέα εγγόνια και χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, δηλαδή.

Ας πάμε λίγο πιο πίσω.

Γνωρίστε τον Karl και την Donna von Schwarz. Αυτοί οι δύο είναι μαζί από το γυμνάσιο, παντρεύτηκαν το 1956 και έχουν πραγματικά περάσει τα πάντα μαζί. Έχουν περάσει περισσότερες από έξι δεκαετίες μαζί και φυσικά είχαν τα σκαμπανεβάσματα τους, όπως και κάθε άλλο ζευγάρι. Δυστυχώς, το 2018 ήταν το έτος με τα περισσότερα σκαμπανεβάσματα για αυτούς τους δύο.

Η Donna, η οποία είναι 81 ετών, έπρεπε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος του έτους στο νοσοκομείο. Έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μετά την υποβολή της στην τρομακτική διαδικασία επέμβασης ανοικτής καρδιάς. Ήταν καταστροφικό για όλη την οικογένεια, αλλά κυρίως για τον Καρλ. Παρ’ όλα αυτά, ήταν εκεί γι’ αυτήν σε όλα όσα συνέβησαν.

«Ο παππούς δεν την άφησε ποτέ από το πλευρά του», δήλωσε ο εγγονός τους Καρλ Γκίμπς. «Το κέντρο αποκατάστασης είχε φέρει μια καρέκλα όπου κοιμόταν κάθε βράδυ, μέχρι που ήταν αρκετά δυνατή η γιαγιά για να γυρίσει στο σπίτι».

Αν και είμαστε σίγουροι ότι η Donna θα πίστευε ότι η αγάπη του για εκείνη ήταν άφθονη, ο Καρλ ήθελε να κάνει κάτι ιδιαίτερο ειδικά γι’ αυτήν, μόλις τελικά θα μπορούσε να βγει από το νοσοκομείο. Ως αποτέλεσμα, είπε στη σύζυγό του ότι θα της πάρει ένα νέο δαχτυλίδι αρραβώνων, αν κατάφερνε να γίνει καλά.

Αυτό φαινόταν να είναι το σωστό κίνητρο! Τα διαμάντια εξακολουθούν να είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού, ακόμα και όταν βρίσκεται στη δεκαετία των ογδόντα.

Όπως υποσχέθηκε, ο Καρλ πήγε με τη Donna σε ένα πολυκατάστημα για να τις πάρει το δαχτυλίδι, με το που βγήκε από το νοσοκομείο. Αλλά ο Karl είχε και μια άλλη έκπληξη στο μανίκι του, στην οποία είχε έρθει όλη η οικογένεια για να τη δει.

Αφού διάλεξαν το νέο δαχτυλίδι, ο Karl έπεσε σε ένα γόνατο, όπως ακριβώς έκανε πριν πολλά χρόνια και ζήτησε ξανά από τη σύζυγό του να τον παντρευτεί.

Ο Καρλ μας συγκίνησε τελείως και η Ντόνα μας αποτελείωσε με την απάντησή της στο όλο αυτό. (Spoiler: Ήταν τόσο ζοφερή όσο ήταν και την πρώτη φορά που το έκανε!)

Για να σφραγίσουν το γάμο τους, ο Karl και η Donna ανανέωσαν τους όρκους τους. Τους ευχόμαστε πολλά χρόνια ευτυχίας μαζί!

 

Πηγή: koitamagazine.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea