Newsitamea.gr
AMEA news NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μάνα Είχε Έγκλειστο Το 5 Ετών Κοριτσάκι Της Σε Διαμέρισμα Γεμάτο Σκουπίδια Και Κατσαρίδες Από Τότε Που Γεννήθηκε!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αστυνομικοί φόρεσαν προστατευτικές στολές για να διασώσουν ένα 5χρονο κορίτσι, το θηλυκό Μόγλη, που δεν μιλούσε και δεν είχε καμία κοινωνική δεξιότητα, αφού ζούσε κλεισμένο σε ένα διαμέρισμα γεμάτο σκουπίδια και κατσαρίδες.

Το παραμελημένο παιδί που ονομάζεται Lyubov ήταν αφυδατωμένο και άρρωστο, αφού η μητέρα του, η 47χρονη Irina Garashchenko, απουσίαζε για μέρες από το βρώμικο διαμέρισμά της στη Μόσχα.

Η κατάσταση του διαμερίσματος ήταν τόσο άσχημη που η αστυνομία χρησιμοποίησε προστατευτικές στολές για να μπει στο διαμέρισμα.

Ένα πλαστικό κολιέ είχε εισχωρήσει στο δέρμα του παιδιού λόγω του μεγάλου διαστήματος που το φορούσε.

Το παιδί δεν ήξερε να μιλάει και το μόνο που έκανε ήταν να βγάζει ήχους.

Όταν οι αστυνομικοί του έδωσαν νερό, το κοριτσάκι ήπιε δύο λίτρα, ενώ οι γιατροί που το κοίταξαν πιστεύουν ότι έχει σημάδια ανορεξίας.

Ένας γείτονας κάλεσε την αστυνομία μετά το επίμονο κλάμα του κοριτσιού, δήλωσε: “Παραλίγο να λιποθυμήσουμε από την κατάσταση του διαμερίσματος και από την άσχημη μυρωδιά του.”

“Το 5χρονο κορίτσι καθόταν στην κουζίνα μόνο με ένα μπλουζάκι χωρίς εσώρουχα κι έκλαιγε.”

“Στο σπίτι δεν υπήρχε καθόλου φαγητό και ήταν γεμάτο κατσαρίδες.”

Οι γείτονες δήλωσαν ότι πριν από πέντε χρόνια η μητέρα έφερε στο σπίτι ένα μωρό αλλά στη συνέχεια είπε ότι το παιδί είχε πάει να ζήσει με μια γιαγιά του. Ο σύζυγός της απελάθηκε στην Ουκρανία.

Στην πραγματικότητα, το παιδί ήταν ακόμα στο σπίτι και οι γείτονες λένε πως ίσως να μην έχει δει τον έξω κόσμο από τότε που ήταν μωρό.

Αφού η αστυνομία διέσωσε το παιδί, η μητέρα επέστρεψε και μόλις κατάλαβε ότι την ανακάλυψαν, τράπηκε σε φυγή αλλά τη σταμάτησαν οι γείτονες. Τώρα έχει συλληφθεί από την αστυνομία με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας.

ΠΗΓΗ: fanpage.gr   ,  www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika