Newsitamea.gr
AMEA news NEWS FEED ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Γυναίκα με εγκεφαλική παράλυση γράφει βιβλία με τα χείλη της!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Γυναίκα με εγκεφαλική παράλυση γράφει βιβλία με τα χείλη της.

Η Γουάνγκ δεν πήγε σχολείο αλλά μπορεί να διαβάζει και να γράφει κινέζικα και ιαπωνικά
Εκτός από το να φιλούν και το να χρωματίζονται με κραγιόν, τι άλλο μπορούν να κάνουν τα χείλια; Η Γουάνγκ Τσιεντζίν, μια 26χρονη από το Τζετζιάνγκ στην επαρχία Τζιανγκσού της ανατολικής Κίνας, τα χρησιμοποιεί για να γράψει στον υπολογιστή. Γεννημένη με εγκεφαλική παράλυση λόγω έλλειψης οξυγόνου η Γουάνγκ δεν μπορεί να μιλήσει ή να κινήσει οτιδήποτε άλλο εκτός από το κεφάλι της.

grafei

grafei

Η Γουάνγκ δεν πήγε σχολείο αλλά μπορεί να διαβάζει και να γράφει κινέζικα και ιαπωνικά καθώς και να ψωνίζει μέσω διαδικτύου. Εκτός από όλα αυτά που ήδη φαίνονται δύσκολα για κάποιους, το εκπληκτικό είναι ότι η 26χρονη μπορεί και χρησιμοποιεί τα χείλια της για να γράψει στον υπολογιστή διαδικτυακή λογοτεχνία, με τα έργα της να έχουν ξεπεράσει ήδη τα 1,8 εκατομμύρια χαρακτήρες.

grafei

Η Γουάνγκ αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο ως συγγραφέας και ένα από τα έργα της έχει δεχτεί εκατοντάδες χιλιάδες «επισκέψεις» στο διαδίκτυο. Οι θαυμαστές της την αποκαλούν «άγγελο εξορισμένο από τον Ουρανό». Αφότου μερικά από τα μυθιστορήματά της δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο και η Γουάνγκ έγινε γνωστή στο αναγνωστικό κοινό, είναι δημόσιο πρόσωπο και έχει λάβει πολλά βραβεία.

grafei

Όταν την ρωτούν αν ποτέ παραπονιέται για την ζωή, εκείνη απαντά γράφοντας «δεν έχει νόημα να ανησυχείς για προβλήματα όταν έχεις τέτοια ζωή».

Μιλώντας για το μέλλον, οι γονείς της Γουάνγκ είπαν ότι εύχονται να βρεθεί ένας αξιόπιστος άνδρας να αναλάβει την φροντίδα της κόρης τους.

ΠΗΓΗ: www.offsite.com.cy  ,  greek.cri.cn

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δραματική αύξηση στις νευρολογικές παθήσεις, που οδηγεί σε αναπηρίες και άλλες ασθένειες!

Βογιατζής Ηλίας

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της

newsitamea

Μπαμπάς συγκεντρώνει χρήματα για καρκινοπαθή παιδιά στη μνήμη του αδικοχαμένου γιου του – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika