Newsitamea.gr
NEWS FEED ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η καλύτερη μπουγάτσα της Ελλάδας φτιάχνεται στα Ιωάννινα από την ίδια μαγείρισσα εδώ και 50 χρόνια!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η καλύτερη μπουγάτσα της Ελλάδας φτιάχνεται στα Ιωάννινα από την ίδια μαγείρισσα εδώ και 50 χρόνια.

Το παραδοσιακό μπουγατσοπωλείο “Select” στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων, απέναντι από το κτίριο της ηρωϊκής 8η Μεραρχίας, συντροφεύει εδώ και δεκαετίες τις πιο γλυκές μας γεύσεις, αφού με τις αυθεντικές και παραδοσιακές του Γιαννιώτικες γεύσεις στη μπουγάτσα, το μπακλαβά, τους λουκουμάδες και τις τουλούμπες, αποτελεί την πιο must επιλογή για τις γλυκές μας απολαύσεις.

Στο πέρασμα των δεκαετιών οι πελάτες του παρέμειναν σταθεροί όπως και οι ανεπανάληπτες γεύσεις του “Select”, ενώ και οι επισκέπτες που έρχονται στα Γιάνεννα δεν παραλείπουν να περάσουν από το “Select” για να γευτούν τη μοναδική Γιαννιώτικη παραδοσιακή μπουγάτσα. Αυθεντικότητα, παράδοση και συνταγές βγαλμένες από το παρελθόν της πόλης συνθέτουν το μυστικό επιτυχίας του μπουγατσοπωλείου-ορόσημο της πόλης των Ιωαννίνων. Το “Select” καθημερινά συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με την αυθεντική γεύση του και τις μοναδικές του συνταγές. Και το ταξίδι της γεύσης συνεχίζεται.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το λάθος που κάνετε στο πρωινό και μπορεί να δείχνετε λιγότερο ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο

Penni Syggrou

Πελώριο, πιο μεγάλο και από ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το νέο υπερκατάστημα των ZARA που ανοίγει άμεσα στην Αθήνα

Efi Nika