Newsitamea.gr
AMEA news NEWS FEED ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Δασκάλα Σέρνει Αυτιστικό Παιδί Στο Διάδρομο Του Σχολείου Για Να Το Βγάλει Από Την Τάξη!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δασκάλα Σέρνει Αυτιστικό Παιδί Στο Διάδρομο Του Σχολείου Για Να Το Βγάλει Από Την Τάξη.

Μια δασκάλα ενός δημοτικού σχολείου στο Κεντάκι απολύθηκε αφότου δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που τη δείχνει να σέρνει ένα αυτιστικό παιδί στους διαδρόμους του σχολείου.

Η εκπαιδευτικός Trina Abrams καταγράφηκε σε ένα βίντεο να σέρνει το αγόρι στο δημοτικό σχολείο του Wurtland.

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την απόλυσή της τη Δευτέρα – μια μέρα αφότου η μητέρα του αγοριού, η Angel Nelson, δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook και κάλεσε την Abrams για να της ζητήσει εξηγήσεις.

Η Nelson είπε ότι ο γιος της έχει προβλήματα στην ομιλία και έχει διαγνωστεί με αυτισμό, σύνδρομο μετατραυματικού στρες, άγχος και κατάθλιψη.

Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την ημέρα του συμβάντος, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι το αγόρι είχε διάστρεμμα στον καρπό, πρήξιμο και μώλωπες.

“Η κυρία Abrams άρπαξε τον γιο μου από τον καρπό και τον έσερνε στους διαδρόμους του σχολείου.”

Η Nelson ισχυρίζεται ότι λίγο πριν από το συμβάν, ο γιος της είχε νευριάσει με την Abrams, η οποία του είπε να συνεχίσει να μελετά, παρόλο που εκείνος ήθελε να κάνει διάλειμμα.

Όταν προσπάθησε να τον βάλει πίσω στην καρέκλα του κι ο νεαρός δεν την άκουγε, η Abrams άρχισε να τον τραβάει από τον καρπό και τον έσερνε για να τον βγάλει από την τάξη.

“Θες να περπατήσεις;;” ρωτάει η Abrams το αγόρι.

“Όχι,” απάντησε εκείνο.

Καθώς σέρνει το μαθητή, η δασκάλα σταματάει και τον διατάζει να σηκωθεί. Όμως ο μικρός αρνείται να σταθεί, έτσι εκείνη συνεχίζει να τον σέρνει.

Η Nelson είπε ότι η πράξη της δασκάλας προκάλεσε «συναισθηματικά τραύματα» στον γιο της κι ότι η  Abrams «θεωρεί τον εαυτό της εντελώς αθώο».

“Ισχυρίστηκε ότι τον πρόσεχε να μην βλάψει τον εαυτό του, αλλά οι ισχυρισμοί της δεν ταιριάζουν με τις ενέργειές της στο βίντεο. Αισθάνομαι ότι η κ. Abrams πρέπει να λογοδοτήσει για τις ενέργειές της,” είπε η Nelson.

Η μητέρα πρόσθεσε ότι ο γιος της έπρεπε να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία επειδή λόγω του τραυματισμού του στον καρπό, δεν μπορεί να κάνει απλά πράγματα όπως το να γράψει, να κουμπώσει το παντελόνι του και να δέσει τα παπούτσια του.

Το περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες αρχές και αναμένεται η απόφαση για την ποινή της δασκάλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Σύνδρομο Down: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι του; – Πώς ανιχνεύεται

Penni Syggrou