Newsitamea.gr
AMEA news ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αδέλφια παλεύουν μαζί τον καρκίνο και μια φωτογραφία τους που είναι αγκαλιασμένα προκαλεί ρίγη συγκίνησης!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αδέλφια παλεύουν μαζί τον καρκίνο και μια φωτογραφία τους που είναι αγκαλιασμένα προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Μια οικογένεια από τον Καναδά έζησε την απόλυτη καταστροφή όταν μια σπάνια κληρονομική μορφή καρκίνου χτύπησε δύο αδέλφια, τα οποία μάχονται τώρα με την ασθένεια ενώ βρίσκονται δίπλα-δίπλα στο ίδιο νοσοκομειακό δωμάτιο.

Μια συγκινητική φωτογραφία δείχνει τη στιγμή που ο 14χρονος Jacob Randell αγκαλιάζει την πεντάχρονη αδερφή του Sophia.

Τα αδέλφια, από το Quebec, μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο στο Παιδικό Νοσοκομείο του Ontario, καθώς παλεύουν και οι δύο με την κληρονομική κατάσταση που προκαλείται από μια γονιδιακή μετάλλαξη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ιδιαίτερα επιθετικούς, κακοήθεις όγκους στα παιδιά.

Ο Jacob Randell ήταν στην ίδια ηλικία με την αδελφή του όταν διαγνώστηκε με την ασθένεια που σαν συμπτώματα είχε τον καθημερινό εμετό το πρωί.

Μια δημοσίευση στο ιστολόγιο του Jacob αναφέρει: “Υποβλήθηκε σε μια σειρά διαδικασιών όπως αξονικές, εκατοντάδες εξετάσεις αίματος και πολλά άλλα. Τα μαλλιά του έπεσαν και το δέρμα του έγινε χλωμό.”

Το αγόρι έχασε την όραση από το ένα μάτι και διαπιστώθηκε ότι είχε ήδη χάσει και την ακοή από το ένα αυτί. Ένας σωλήνας σίτισης βρισκόταν στο στομάχι του και η οικογένειά του είπε ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να φάει ξανά.

Δέκα μήνες μετά τη διάγνωσή του,  οι προσευχές της οικογένειας απαντήθηκαν όταν τους είπαν οι γιατροί ότι ο καρκίνος του Jacob ήταν σε ύφεση.

Οι Randells είχαν κάνει εξετάσεις για το προβληματικό γονίδιο απ’ όταν έμαθαν για τη γενετική φύση της νόσου του Jacob. Ενώ ο 7χρονος Liam ήταν αρνητικός, οι εξετάσεις της αδερφής του Sophia είχαν θετικό αποτέλεσμα.

Η υγεία της παρακολουθήθηκε μετά τις εξετάσεις και το αδιανόητο συνέβη το 2016, όταν η οικογένεια Randell πέρασε ξανά τον ίδιο εφιάλτη όταν η Sophia χτυπήθηκε από τον ίδιο καρκίνο.

Επτά χρόνια μετά τη διάγνωση του Jacob, μια μαγνητική τομογραφία ανακάλυψε έναν όγκο στον εγκέφαλο στην ίδια θέση όπου ήταν και ο όγκος του αδελφού της.

Η οικογένεια είχε μια στιγμή ανακούφισης όταν η Sophia είχε απαλλαχθεί από τον καρκίνο και τα δύο αδέλφια φάνηκαν να είναι υγιή, αλλά η ηρεμία τους σύντομα έγινε ταραχή όταν οι γιατροί τους είπαν ότι ο Jacob είχε καρκίνο στα νεφρά.

Εκτός αυτού, μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα τους είπαν ότι ο όγκος της Sophia είχε επιστρέψει.

“Αυτή είναι η πιο συγκινητική εικόνα που έχουν δει τα μάτια μου και η καρδιά μου,” δήλωσε η μητέρα των παιδιών Liliane Hajjar, καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία των παιδιών της από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

“Είμαι κομμάτια. Είμαστε όλοι καταρρακωμένοι. Αυτή δεν είναι η ζωή που φαντάστηκα γι’ αυτά τα παιδιά, αλλά θα είμαστε δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας τους,” έγραψε η μητέρα στο Facebook.

Οι φίλοι και οι συγγενείς των Randells έχουν δημιουργήσει μια σελίδα στο GoFundMe προκειμένου να βοηθήσουν την οικογένεια να ανταπεξέλθει με το κόστος των θεραπειών.

“Jacob και Sophia, σας αγαπώ, στεναχωριέμαι που τα περνάτε αυτά, αλλά δεν είστε μόνοι. Πότε δεν θα είστε μόνοι. Θα γίνετε καλά. Μπορεί όχι σήμερα, ούτε αύριο, αλλά θα γίνετε καλά. Σας αγαπώ με όλη μου τη δύναμη,”έγραψε η Liliane

ΠΗΓΗ: fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Σύνδρομο Down: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι του; – Πώς ανιχνεύεται

Penni Syggrou

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika