Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

8 τρόποι για να διαμορφώσετε ένα πνευματικό δεσμό με τον σύντροφό σας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μια πνευματική σύνδεση είναι η πιο αγνή σύνδεση μεταξύ 2 ανθρώπων που δεν ξεθωριάζει με τον χρόνο αλλά αυξάνεται. Είναι μια βαθιά έλξη που μόνο μεγαλώνει. Αυτή η σχέση δεν εξαρτάται από την προσωπικότητα ή από τα ενδιαφέροντα. Σχετίζεται με τον κοινό χρόνο, τους στόχους και τις αξίες.

Αυτοί οι σύντροφοι μοιράζονται τα πάντα μεταξύ τους και υπάρχει μια μεγάλη αίσθηση φροντίδας και αγάπης. Υπάρχει ειλικρίνεια, αμοιβαίος σεβασμός, ανοιχτή επικοινωνία, ενδόμυχος έρωτας και θεϊκή αγάπη όταν έχετε πνευματικό δεσμό με τον σύντροφό σας.

Μια πνευματική σύνδεση σχετίζεται με την ενίσχυση της επαφής των ψυχών των συντρόφων. Εδώ υπάρχουν 8 τρόποι για να διαμορφώσετε ένα πνευματικό δεσμό με τον σύντροφό σας.

1) Η οπτική επαφή έχει σημασία
Η οπτική επαφή είναι κάτι μαγικό. Είναι ένα μέσο για να πείτε στον σύντροφό σας πως σας ενδιαφέρει. Δεν κοιτάτε τα μάτια του συντρόφου σας, αλλά συνδέεστε με την ψυχή του. Είναι γνωστό ως το βλέμμα των ψυχών που σας επιτρέπει να δείτε την ψυχή του ατόμου μέσω των ματιών.

2) Να περνάτε καθημερινά χρόνο μόνοι σας
Η φασαρία της ζωής κάνει δύσκολο για ένα ζευγάρι να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι τους. Αν θέλετε να αποκτήσετε μια πνευματική σύνδεση με τον σύντροφό σας, περάστε χρόνο μαζί του χωρίς διακοπές. Δεν εννοείται μόνο η ερωτική πράξη αλλά και ένα απλό άγγιγμα θα βοηθούσε. Η φυσική επαφή όπως η αγκαλιά και το φιλί επίσης αυξάνουν την θεϊκή αγάπη.

3) Να μαθαίνετε από τον σύντροφό σας
Το να μαθαίνετε από τον σύντροφό σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσετε την πνευματικότητα. Ακούσια, σας μαθαίνουν πολλά πράγματα. Ο σύντροφος μας λέει που κάνουμε λάθος και τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωθούμε. Το να σεβόμαστε τις ανάγκες του είναι επίσης σημαντικό.

4) Πείτε του τι βρίσκεται στην καρδιά σας
Το να πείτε τι βρίσκεται στην καρδιά σας σημαίνει πως ανοίγεστε στον σύντροφό σας. Να μοιράζεστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας και ξεκινήστε ουσιαστικές συζητήσεις κατά τη διάρκεια μιας βόλτας.

5) Το να γελάτε μαζί εμβαθύνει τον δεσμό
Όταν ένα ζευγάρι γελά μαζί, ανοίγονται οι καρδιές τους. Το να παρακολουθήσετε μια κωμωδία ή ένα αστείο βίντεο μαζί όποτε έχετε χρόνο εμβαθύνει τον δεσμό σας.

6) Να αγαπάτε τον εαυτό σας
Σε κάποιους αυτό μπορεί να φανεί περίεργο αλλά θα αυξήσει τον δεσμό αγάπης σας. Όταν αγαπάτε τον εαυτό σας, ξέρετε που έχετε ελλείψεις. Η αυτοπεποίθηση σας αυξάνεται και ο σύντροφός σας, σας θαυμάζει.

7) Να είστε εσείς το ιδανικό σας
Θέλετε ο σύντροφός σας να έχει τα ιδανικά χαρακτηριστικά που έχετε στο μυαλό σας. Αντί να περιμένετε από τον άλλον να γίνει τέλειος, δοκιμάστε να γίνετε εσείς ιδανικοί. Όταν θέλετε να δέχεστε φροντίδα, δώστε φροντίδα, όταν θέλετε αγάπη, δείξτε αγάπη. Θέλετε να μην λένε τίποτα όταν διαφωνείτε, κάντε το ίδιο. Με λίγα λόγια κάντε όλα αυτά που θέλετε να σας κάνουν και θα ανταμειφτείτε με μια βαθύτερη πνευματική σύνδεση.

8) Μην αναφέρεστε στο παρελθόν
Αν ο σύντροφός σας έχει αλλάξει τότε αφήστε το παρελθόν πίσω σας και μην τον κάνετε να πληρώνει γι αυτό ξανά και ξανά. Το αρνητικό παρελθόν σας θα μπορούσε εύκολα να καταστρέψει το μέλλον. Ακολουθήστε τον κανόνα της συγχώρεσης και ξεχάστε το για να απολαύσετε την τωρινή ζωή σας με ανοιχτή καρδιά.

ΠΗΓΗ: www.awakengr.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: 6 συμβουλές για να μην επηρεάζει τον ύπνο σου

Efi Nika

Άνοια: Το ασυνήθιστο σύμπτωμα στον λαιμό που θα μπορούσε να είναι σημάδι

Γιώργος Newsitamea

Τι να κάνετε όταν ανακαλύπτετε πως το παιδί σας είναι εκφοβιστής…

Βογιατζής Ηλίας