Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

5 μαθήματα ζωής που κάθε ευαίσθητος άνθρωπος πρέπει να μάθει!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

5 μαθήματα ζωής που κάθε ευαίσθητος άνθρωπος πρέπει να μάθει.

1. Μάθετε να ελέγχετε τα αισθήματά σας

Το πιο σημαντικό πράγμα που έχει να κάνει ένα ευαίσθητο άτομο είναι να μάθει να ελέγχει τα αισθήματά του. Ευαισθησία δε σημαίνει δειλία ή αδυναμία. Μπορεί να είστε ένα γεμάτο οργή άτομο αλλά την ίδια στιγμή και ευαίσθητο! Είναι σημαντικό για όλους τους ευαίσθητους ανθρώπους να μάθουν πώς να θέτουν τα συναισθήματά τους σε έλεγχο. Τα συναισθήματα δεν είναι υπεύθυνα! Εσείς είστε!

2. Μάθετε να προστατεύετε τον εαυτό σας

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που θα θελήσουν να σας βλάψουν, δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. Και είναι χάλια να σας πληγώνουν ειδικά αν είστε ευαίσθητοι. Έτσι, μάθετε να εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας και να προστατεύετε τον εαυτό σας. Αν θέλετε να υψώσετε ένα μικρό κομμάτι τοίχου, αυτό είναι εντάξει.

3. Μάθετε να μένετε συγκεντρωμένοι

Είναι εύκολο να αποσπαστεί η προσοχή σας όταν είστε ευαίσθητοι. Ακόμα και η πιο μικρή αρνητικότητα μπορεί να εκτροχιάσει όλη τη μέρα σας. Εν όψει αυτής της κατάστασης συγκεντρωθείτε εκ νέου. Σκεφτείτε σκληρά σχετικά με το τι χρειάζεται να πετύχετε. Μην αφήνετε άλλους ανθρώπους να σας εκτροχιάσουν

4. Μάθετε να αναγνωρίζετε τη δύναμή σας

Η κοινωνία λέει ότι τα ευαίσθητα άτομα είναι αδύναμα, όμως βασικά εσείς είστε δυνατοί. Πρώτα απ όλα, είναι ένδειξη δύναμης να είστε ικανοί να μπορείτε να εκφράζεστε πλήρως. Δεύτερον, θέλει δυνάμεις για να αισθάνεστε με πληρότητα τα αισθήματα αυτών που σας περιβάλλουν. Είστε στην πραγματικότητα πολύ δυνατοί!

5. Μάθετε να είστε πραγματικά ο εαυτός σας

Στο τέλος της ημέρας, οι ευαίσθητοι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να είναι ο εαυτός τους. Η κοινωνία λέει ότι οι ευαίσθητοι άνθρωποι είναι «κότες» ή αδύναμοι. Αυτό δεν ισχύει. Γι αυτό μην προσπαθείτε να γίνετε κάποιος που δεν είστε. Θα σας στραγγίξει εντελώς! Αντ’αυτού, να είστε ο εαυτός σας!

ΠΗΓΗ:  www.awakengr.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι να κάνετε όταν ανακαλύπτετε πως το παιδί σας είναι εκφοβιστής…

Βογιατζής Ηλίας

Γιατί τσακωνόμαστε περισσότερο με αυτούς που αγαπάμε

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika