Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

10 άνθρωποι που είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι υπάρχουν!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10 άνθρωποι που είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι υπάρχουν.

Ζούμε σε έναν περίεργο κόσμο. Αντιμετωπίζουμε πολλά πράγματα και ανθρώπους που μας εκπλήσσουν και συχνά δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικότητα αυτό που βλέπουμε.

Παρακάτω θα δείτε μια λίστα με πραγματικά εκπληκτικούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Έχουν θέσει παγκόσμια ρεκόρ χωρίς καμία προσπάθεια! Μην χάσετε να δείτε το εντυπωσιακό μπόνους στο τέλος του άρθρου!

1. Η μακρύτερη γλώσσα στον κόσμο ανήκει σ ‘αυτόν τον άνθρωπο.

Ο Νικ Στέμπερλ από τις ΗΠΑ κατέχει τη μακρύτερη γλώσσα στον κόσμο και το βιβλίο Γκίνες το ενέκρινε. Αυτός ο άνθρωπος, στον οποίο δόθηκε ο τίτλος το 2012, έχει μια γλώσσα μήκους 10,1 εκατοστών, μετρώντας την από την άκρη μέχρι τη μέση του κλειστού άνω χείλους.

Ο Νικ είναι επαγγελματίας κωμικός και έθεσε ακόμα ένα ρεκόρ ζωγραφίζοντας έναν κάστορα σε 6 ώρες με τη γλώσσα του.

2. Μια γυναίκα μονόκερος;

Έχετε μια μαύρη ελιά στο σώμα σας; Να την παρακολουθείτε, επειδή στην Λιάνγκ Γιούζεν από τη Σιτσουάν της Κίνας, συνέβη κάτι σπάνιο από μια μικρή ελιά στο μέτωπο της. Μεγάλωσε δημιουργώντας ένα σχήμα κέρατος που έχει μήκος 12,7 εκατοστά και 5,1 εκατοστά σε διάμετρο.

Αν και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βρουν μια μόνιμη θεραπεία γι ‘αυτό, η επιστήμη έχει μια εξήγηση ως προς το τι είναι. Πρόκειται για δερματικά κέρατα, τα οποία είναι τύποι κερατινοειδών δερματικών όγκων. Η αιτία τους είναι αβέβαιη και η θεραπεία γίνεται μέσω χημειοθεραπείας, χειρουργικής επέμβασης ή ακτινοθεραπείας.

3. Το σώμα του κοριτσιού ήταν πλήρως καλυμμένο με τατουάζ. Γνωστή με το όνομα «H γυναίκα ζωγραφιά», αυτή είναι η Τζούλια Γκνουζ. Είχε καλύψει το 95% του σώματός της με τατουάζ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου της. Γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1955, ανέπτυξε μια ασθένεια που ονομάζεται πορφυρία στα μέσα της δεκαετίας του ’30, η οποία οδήγησε στο σχηματισμό κυψελών στο σώμα της. Για να κρύψει τα σημάδια, ξεκίνησε να κάνει τατουάζ και σταδιακά μετατράπηκε στο πάθος της.

Πέθανε το 2016. Ωστόσο, το όνομά της εξακολουθεί να είναι άθικτο στα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες ως το κορίτσι με τα περισσότερα τατουάζ.

4. Πείτε «Γεια» στον κύριο με το μεγάλο στόμα.

Η εικόνα μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι έχει επεξεργαστεί ψηφιακά, αλλά αυτό δεν αληθεύει. Γνωρίστε τον Φρανσίσκο Ντομίνγκο Χοακίμ, ο οποίος έχει το ψευδώνυμο «Τα θαυμαστά σαγόνια». Το ελαστικό στόμα του έχει πλάτος 17,5 εκατοστά και μπορεί εύκολα να τοποθετήσει μέσα ένα μπουκάλι αναψυκτικού.

Είχε διακηρυχθεί ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο στόμα από το Ρεκόρ Γκίνες, αφού έψαχναν να τον βρουν επί 2 χρόνια.

5. Αυτό το κορίτσι έχει όραση ακτίνων Χ.

H Νατάλια «Νατάσα» Νικολάγεβνα Ντέμκινα ισχυρίζεται ότι η όραση της είναι σαν τις ακτίνες Χ. Αυτό το κορίτσι από την Ρωσία ήρθε στο προσκήνιο όταν άρχισε να κάνει ιατρικές διαγνώσεις καθώς μπορούσε να δει μέσα από το σώμα ενός ατόμου και να βλέπει τα όργανα και τους ιστούς του. Έχει αυτήν την ικανότητα από την ηλικία των 10 ετών.

Εμφανίστηκε επίσης στο Discovery Channel για να δείξει το ταλέντο της και εργάζεται για το Κέντρο Ειδικών Διαγνωστικών της Ναταλία Ντέμκινα. Σκοπός τους είναι να προσφέρουν θεραπείες, συνδυάζοντας τες με «ειδικούς που έχουν ασυνήθιστες ικανότητες, λαϊκούς θεραπευτές και επαγγελματίες της παραδοσιακής ιατρικής».

6. Το 90% του σώματός του είναι καλυμμένο με τρίχες.

Είναι ο πιο τριχωτός άνθρωπος στη Γη, χωρίς αμφιβολία. Ο Γιου Ζενουάν είναι ένας άλλος άνθρωπος που έχει κάνει ρεκόρ Γκίνες. Ένας ροκ τραγουδιστής στο επάγγελμα, αυτός ο άνθρωπος από την Κίνα έχει το 96% του σώματός του καλυμμένο από τρίχες και έχει 41 τρίχες ανά τετραγωνικό εκατοστό του δέρματος του.

Προς το παρόν, αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό καθώς 2 Μεξικανοί ισχυρίζονται ότι έχουν περισσότερες τρίχες στο σώμα τους από αυτόν.

7. Μπορεί να ζηλέψετε το μέγεθος της μέσης της.

Φορούσε έναν κορσέ κάθε μέρα ανελλιπώς για 3 χρόνια. Το αποτέλεσμα ήταν να μικρύνει η μέση της από 63,5 εκατοστά σε 40,1 εκατοστά. Αυτή είναι η Μισέλ Κέμπκε από τη Γερμανίακαι εργάζεται σκληρά για να πάρει την πρώτη θέση της μικρότερης μέσης στον κόσμο.

Παρά την ανάπτυξη σοβαρού προβλήματος υγείας κατά το οποίο  δεν είναι σε θέση να σηκωθεί χωρίς να φορέσει κορσέ λόγω των μυών της που έχουν ατροφήσει, ανυπομονεί να αδυνατίσει τη μέση της ακόμη περισσότερο και να φτάσει τα 35,6 εκατοστά.

8. Αυτός ο άντρας μπορεί να βάλει τα γυμνά χέρια του σε καυτό λάδι.

Ο πόνος είναι αφόρητος ακόμα κι αν πέσει πάνω στο χέρι μας μια σταγόνα από καυτό λάδι. Αλλά ο Ραμ Μπάμπου από το Ούταρ Πραντές της Ινδίας εντυπωσιάζει, καθώς  βουτά τα γυμνά χέρια του στο βραστό καυτό λάδι σε θερμοκρασία 200 ° C. Αν προσπαθήσετε να βρείτε μια φουσκάλα στα χέρια αυτού του άντρα, θα αποτύχετε.

Αυτός ο άνθρωπος με τα σκληρά χέρια έχει έναν πάγκο με φαγητό στο οποίο τηγανίζει με τα γυμνά του χέρια. Πολλοί γιατροί τον πλησίασαν για να μάθουν το μυστικό πίσω από τα μαγικά του χέρια, αλλά δεν έμαθαν τίποτα. Ανακάλυψε την ικανότητά του κατά λάθος μια μέρα όταν, λόγω βιασύνης των πελατών, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα χέρια του αντί για μια σπάτουλα για να δουλέψει πιο γρήγορα.

9. Αυτός ο άνθρωπος έχει το μεγαλύτερο μουστάκι.

Ο περήφανος άνθρωπος με το μεγαλύτερο μουστάκι είναι ο Ραμ Σινγκ Τσαουχάν από την Ινδία. Το μουστάκι του φτάνει τα 4,29 μέτρα. Αυτή είναι η μέτρηση που έλαβε χώρα στην ιταλική τηλεοπτική εκπομπή Lo Show dei Record στη Ρώμη της Ιταλίας, στις 4 Μαρτίου 2010. Έτσι, μπήκε κι αυτός στο βιβλίο Γκίνες.

10. Ο μικρότερος άνθρωπος στον κόσμο!

Ο Χάντρα Ντάνγκι πέθανε, αλλά το ρεκόρ του είναι ακόμα ανέπαφο για τον μικρότερο άνθρωπο στον κόσμο. Ήταν από το Νεπάλ, γεννήθηκε νάνος, κάτι που οδήγησε σε πρώιμο θάνατο. Εντούτοις, ο ισχυρός Χάντρα έζησε μέχρι την ηλικία των 75 ετών. Είχε ύψος 54,6 και ζύγιζε μόλις 14,5 κιλά.

Αφού είδατε όλους αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους, πιστεύετε την παρακάτω εικόνα ;

Αυτή η φωτογραφία είναι στην πραγματικότητα επεξεργασμένη με Photoshop. Αλλά νομίζετε ότι οι ψηλοί άνθρωποι δεν υπάρχουν και είναι πάντα αποτέλεσμα του Photoshop; Κάνετε σίγουρα λάθος. Ας δούμε μερικούς από τους ψηλότερους ανθρώπους στην καταγεγραμμένη ιστορία, τόσο ζωντανούς όσο και νεκρούς. Σύμφωνα με τις τρέχουσες στατιστικές, ο Ρόμπερτ Γουάντλοου ήταν ο ψηλότερος άνθρωπος από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ζούσε από το 1918 έως το 1940 με ύψος 2,72 εκατοστά.

Ο ψηλότερος άνθρωπος εν ζωή είναι ο Σουλτάν ​​Κόσεν από την Τουρκία, που έχει ύψος 2,51 εκατοστά. 

Οι εξαιρετικά ψηλοί άνθρωποι γενικά υποφέρουν από ορμονικές ασθένειες, που είναι ο κύριος λόγος για το μεγάλο ύψος τους και την μικρότερη διάρκεια της ζωής τους.

Θέλουμε να μοιραστούμε κάποιες φωτογραφίες από γυναίκες λίγο πιο ψηλές από το μέσο όρο, που φαίνονται επίσης πολύ εντυπωσιακές.

Αυτή είναι η Χόλι Μπερτ, ένα μοντέλο και η βασική υποψήφια για τα μακρύτερα πόδια στην Αμερική. Το πόδια αυτά έχουν μήκος 124.5 εκατοστά. Το μοντέλο έχει συνολικό ύψος 196,5 εκατοστά. Αντιμετώπισε την κοροϊδία των παιδιών στο σχολείο για τα μακριά πόδια της, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να σταθεί ψηλά … κυριολεκτικά!

Η παραπάνω εικόνα είναι της Τσέιζ Κέννεντυ, ενός μοντέλου που έχει την βάση της στην Καλιφόρνια, το οποίο επίσης έχει από τα μακρύτερα πόδια του κόσμου. Τα πόδια της είναι μήκους 129,5 εκατοστών και το ύψος της είναι 1,93 εκατοστά. Αντιμετώπιζε επίσης δυσκολίες στο σχολείο για το ύψος της, αλλά δεν άφησε να την πάρει από κάτω και μεγαλώνοντας έγινε μια κοπέλα με αυτοπεποίθηση που σχεδιάζει να εργαστεί ως συντονίστρια εκδηλώσεων για ένα ζυθοποιείο.

Και έχουν πλάκα όταν βγάζουν φωτογραφίες για το ύψος τους!


“fbBottomWrapper”>
“fbWrapper” class=”badge-facebook-share badge-facebook-bot-share badge-evt badge-track btn-share facebook shareborder” data-layout=”button_count” data-social=”{“type”:”facebook”, “url”:”https://www.tilestwra.com/10-anthropi-pou-ine-dyskolo-na-pistepsoume-oti-yparchoun/”, “text”: “10 άνθρωποι που είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι υπάρχουν”}”>
“fbIconWrapper”>
ΠΗΓΗ: www.tilestwra.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika

Ανήκετε στο 10% των σπάνιων ανθρώπων παγκοσμίως; Είναι απλό να το διαπιστώσετε

Efi Nika

15 μηνών μωρό κατάπιε το μονόπετρο της μαμάς του και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του!

Efi Nika