Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

2 τρόποι να κάψετε περισσότερο λίπος χωρίς δίαιτα!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2 τρόποι να κάψετε περισσότερο λίπος χωρίς δίαιτα.

Αν ακολουθήσετε τα παρακάτω tips θα δείτε το σώμα σας να «μαζεύει» πολύ πιο γρήγορα.

Δε θέλετε να κάνετε δίαιτα και αυτό είναι απόλυτα κατανοητό. Κάνατε εγγραφή στο γυμναστήριο, αποφασίσατε να τρώτε πιο υγιεινές τροφές και έτσι να καταπολεμήσετε το λίπος με πιο σταθερό ρυθμό ακόμη και αν τα αποτελέσματα δε θα είναι φανερά σε χρόνο dt.

Αν όμως ακολουθήσετε τα παρακάτω tips θα δείτε το σώμα σας να «μαζεύει» πολύ πιο γρήγορα.

Προτιμήστε να κάνετε πρώτα την ενδυνάμωση και μετά το αερόβιο μέρος της προπόνησής σας. Όταν κάνουμε προπόνηση ενδυνάμωσης ο οργανισμός παίρνει ενέργεια από το γλυκογόνο που υπάρχει στο αίμα ή στους μύες.

Το γλυκογόνο δημιουργείτε ως επί το πλείστον από τους υδατάνθρακες που καταναλώνουμε. Κατά την αερόβια προπόνηση ο οργανισμός πρέπει να καταναλώσει το γλυκογόνο και μετά να αρχίσει να παίρνει «καύσιμα» από το λίπος. Έχοντας κάνει ενδυνάμωση πριν από το αερόβιο μέρος έχετε καταναλώσει μεγάλο μέρος από τους υδατάνθρακες οπότε φτάνετε πιο γρήγορα στην καύση του λίπους.

Επιλέξτε διαλλειμματική αερόβια προπόνηση από το συνεχόμενο τέμπο. Αντί να περπατάτε με τις ώρες στον διάδρομο σε ήπια ταχύτητα , είναι πιο αποτελεσματικό να εναλλάσσετε την ένταση είτε αυξομειώνοντας την ταχύτητα ή την κλήση – του διαδρόμου. Ξεκινάμε με ένα 5′ ζέσταμα σε σταθερή ταχύτητα π.χ. στο 5,0 και μετά αυξάνουμε την ταχύτητα σε γρήγορο περπάτημα για 3′-5′. Κατόπιν μειώνουμε στην αρχική ταχύτητα και μένουμε για 1,30 ‘. Επαναλαμβάνουμε για 10′-15’. Την ίδια εναλλαγή μπορούμε να κάνουμε και με την κλήση του διαδρόμου. Κάθε εβδομάδα ανεβάζουμε τον συνολικό χρόνο προπόνησης κατά 2′ .

ΠΗΓΗ: www.mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σούπερ φρούτο που απογειώνει τις αθλητικές επιδόσεις – Ιδανικό για δρομείς

Efi Nika

5 μυστικά για νυχτερινό snacking χωρίς ενοχές

Efi Nika

«Σημασία έχει τι τρως, όχι κάθε πότε τρως»: Ένας καθηγητής εξηγεί τι να προσέχουμε στη διαλειμματική νηστεία

Efi Nika