Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τον υιοθέτησε όταν ήταν ΜΩΡΟ- 27 χρόνια μετά, κάνει αυτό πίσω από τη πλάτη της…!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

H Ingeborg McIntosh έπρεπε να παλέψει για να υιοθετήσει το γιο της. Έγινε η ανάδοχη μητέρα του Jordan, όταν ήταν ακόμα μωρό. Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Ingeborg θα παρακαλούσε για να τον υιοθετήσει.

Η βιολογική μητέρα του Jordan ήθελε να τον υιοθετήσουν έγχρωμοι γονείς, αλλά όταν δεν βρισκόταν κανείς, ήταν ξεκάθαρο που έπρεπε να μείνει το αγοράκι. Όταν βλέπουμε τον Jordan να μιλάει για την Ingeborg, γίνεται ξεκάθαρο πως νιώθει για τη μητέρα του: μετά βίας μιλάει για την καλοσύνη της, χωρίς να ξεσπάσει σε δάκρυα από ευγνωμοσύνη.

“Τον έβαλαν στην αγκαλιά μου και τον λάτρεψα από την πρώτη στιγμή,” δήλωσε η Ingeborg. “Ήταν μέλος της οικογένειας, ανεξαρτήτως των καταστάσεων.” Δύο δεκαετίες αργότερα, η Ingeborg νόσησε με πολυκυστική νόσο των νεφρών, και χρειαζόταν μεταμόσχευση νεφρού. Τότε ο Jordan έβαλε σε δράση το σχέδιό του, χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό η μητέρα του. Έκανε τεστ για να δει αν υπάρχει συμβατότητα, και τα αποτελέσματα ήταν θετικά.

“Νιώθω ότι αυτό ήταν ένα κάλεσμα σε όλη μου τη ζωή,” δήλωσε ο Jordan. “Ελπίζω να κάνω πολλά περισσότερα για εκείνη, καθώς θα μεγαλώνω, αλλά αυτή τη στιγμή είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω.” Η Ingeborg επέμενε ότι δεν ήταν ανάγκη να υποστεί μια τέτοια επεμβατική εγχείριση, αλλά ο Jordan είχε πάρει την απόφασή του.

“Όσα έχει κάνει για μένα από τότε που ήμουν παιδί, ήθελα απλά να της το δώσω πίσω, και να της δείξω πόσο πολύ την εκτιμώ,” δήλωσε ο Jordan με δάκρυα στα μάτια.

Μοιραστείτε αυτή την ιστορία, αν πιστεύετε ότι η Ingeborg έκανε πολύ καλή δουλειά στην ανατροφή του παιδιού της, που έγινε ένας θαυμάσιος άντρας!

makeleio.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika